satılan offroad araçlarına dikkat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,904
Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat

jeepcj5' Alıntı:
Ok, dediğim gibi aracınız tekrar hayırlı olsun...

ilginize teşekkürler niyetim kimseyi rençide etmek değil ama böyle bir yükseltme yok bu nasıl bir icat, nasıl araç sahibini böyle bir tehlikeye atar

Etiketler

sadece sahibini değilki, bu aracın içinde bulunduğu trafikteki bütün araçlar
ve yayalarda tehlike altında malesef.

bu aracın değil
böyle araçların olacaktı düzeltirim

konu başlığını KINIYOR ve yaptığınız şeye anlam vermeye çalışıyorum.

sizinle karşılaştığımızda yanılmıyorsam wolsvagen servisimizin olduğunu ve bu işlerden anladığınızı söylemiştiniz zira benim arabamı da deneyip motor kulagının kırık defransiyel dede sorun lar olabilecegini tek kullanımda anlamıştınız (ikisine baktırdım bu arada bişey cıkmadı, aks kafası bosluk yapmış )

Gaziantepde satılan araçlara dikkat demişsiniz su anda benimde bir ilanım var sitede sizin başlığımızdan sonra hemen ilana baktım allah'tan aynı size söylemiş olduğum gibi takoz yükseltme olduğu yazmakta yani orj kit yok ayrıca zaten arkadaşlarında size farklı bir şey söylediklerini sanmamak tayım.

sizin fotoğraflarla ifşaa ettiğiniz parcalar aracın altına bakıldığında eğilmeden zira yüksek araçlar hemen görülebilinecek parçalar

bu nasıl yükseltmedir can tasıyor demişsiniz dorudur mükemmel demiyorum fakat belirtmeden duramayacağım satın aldıgınız araç yaklasık 2 senedir o durumda off-road yapmakta. onun haricinde 9 ayrı zj de yaklasık 3 senedir en az ikisi benim olmak uzere haftada 2 gün hard off-raod yaparak canımızı tehlikeye atmaktayız

keşke baslık zj de yapılan yanlış yükseltme olsaydı bence hemen değiştirin.

bu araç bilge isminde çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın aracı ve off road a gönül vermiştir.arkadaşımız bu aracı zorla satmadı havaalanından arkadaşları biz aldık ve bir gaziantepliye yakışır şekildede ağırladığımızı düşünüyorum.bu araç gazoff un malı değildir.şahsa aittir.siz gazoff dan satın almadınız şajıstan aldınız.ve lütfen dürüst olalım.siz bu aracı alırken 23000 tl den aşağı olmayacağını size belirttik ve aracı inceledikten sonra şunu eksik bunu eksik diyerek fiyatı 21500 tl ye kadar düşürdünüz.bizde size itimat ettiğimiz için itiraz etmedik.ayrıca alırken bu yükseltmeyi tamamıyle söküp atacağınızı iş görmeyeceğini orjinal yükseltme kiti atacağınızıda belirttiniz.söylediklerimde bir yalan ifade varsa arayabilir veya yazabilirsiniz.burda gaziantebi ve gazoff u suçlar bir ifade kullanmanız etik değil.ifadenizi ve başlığınızı değiştirin lütfen...

düzeltiyorum 20500 e aldınız...

aracı alan arkadaş yanlış başlık atmış, kendiside kabul etti... yanlışa yanlışla cevap vermenin anlamı yokki
herkes uyardı okuyanda ne olduğunu anladı...
bence tatlıya bağlayın
zaten arabadanda memnunum diyor.

arkadaşlar konu başlığı yanlış olabilir ilk mesajda da antepte dost kazandık diyorum beni kazıkladılar demiyorum ki bu tip yapılan yükseltmelerin doğru olmadığını savunuyorum,bana ne dendi biliyorsunuz milimetrik ayar yapılıyormuş kim yapıyor kardeşim nasıl bir ayar bu ,yapılan işlerin yanlış olduğunu söylüyorum neden üstünüze alınıp kendinizi acığa çıkarıyorsunuz

Ynt: satılan offroad araçlarına dikkat

bizler herkesinde olduğu gibi bu tür yükseltme işlemlerinde yanlışa düşmüş olabiliriz.yalnız bunu bilerek aldınız herkes bilmelidirki.araçta eksiklerin olduğunu söylediniz.fiyattan düşüldü.siz geldiğinizde tüm gün sizinle ilgilendik sizinle yaklaşık 5 araba gezdik.şahsiyetiniz kişiliğiniz karakterinizin düzgün insanlar olduğunu düşünerek bir mahçubiyet yaşadık ve umduğunuzu bulamadınız diyerek sizi boş çevirmemek için 2500 tl indirim yaptık.hatanızı kabul etmenizde büyük bir erdem.size yakışanda buydu.umarım aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız.sizin gaziantepde dostlarınız var.ne zaman işiniz düşerse biz yardıma hazırız.saygılar....

Anlaşılan bu gibi sanal ortamda bazen istenmeyen kusurlar ve yanlışlar olabilir.Bu durum gözetilerek iş anlaşılmıtır.Satan parasının alan da malının hayrını görsün.herkese selam.şahısları bırakıp teknik konulara yönelsek daha faydalı bir muhabetimiz olur.

teşekkür ederim kardeşim sana ve dostlarına bir sözüm yokki zaten geldik ağırladınız yemeğinizi yedik fakat ustanızı değiştirin

değiştirdik emin olabilirsin.senden benim 4.7 cherokee min yükseltmesi konusunda yardım istiyorum.şu bahsettiğin oto kayadaki arkadaş kit geldiğinde haberdar edebilirmi bizi acaba.ilerleyen günlerde yapım aşamasını burda sizlerle paylaşacağım.saygılar...

burası paylaşım sitesi güzel birşeyler yapalım yaratalım garaj bölümünde nice araçlar var keyif içerisinde sabırsızlıkla takip edilerek toplanan

sayın maderetör ortada yanlışlık var ben kendi düşüncelerimi farklı aksettirdim sanırım dost dediklerimi kırmak üzereyim dilerseniz konuyu silebilirsiniz.teşekkürler