satılan offroad araçlarına dikkat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,903
Ynt: satılan offroad araçlarına dikkat

fotoğrafta ki parçalar ne kadar anlamlıydılar ve arazi aracı almayı düşünenler için iyi bir uyarıydı,
başlık ve kullanılan kelimeler yanlış olsada yanlışın fark edilmesi iyi bir sonuç

Etiketler

Burası Türkiye çok ilginç bir örnekte benden şaftı sökebilmek için orta şaseyi kesip iki şase arasına mavsallı bir demir kaynatıp şaftı kolay alabilme örneği gösteren ustalar var :smiley:

sizin gibi uzmanına satmayı başardıysa komisyoncuyu tebrik etmek lazım.ama bazı yerler aracın altına iyibir bakılsa çok uzman olmayanın bile anlayabileceği gibi şişirme yapılmış.alıcı gözle bakmadınızmı acaba

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat

3mm' Alıntı:
bu araç bilge isminde çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın aracı ve off road a gönül vermiştir.arkadaşımız bu aracı zorla satmadı havaalanından arkadaşları biz aldık ve bir gaziantepliye yakışır şekildede ağırladığımızı düşünüyorum.bu araç gazoff un malı değildir.şahsa aittir.siz gazoff dan satın almadınız şajıstan aldınız.ve lütfen dürüst olalım.siz bu aracı alırken 23000 tl den aşağı olmayacağını size belirttik ve aracı inceledikten sonra şunu eksik bunu eksik diyerek fiyatı 21500 tl ye kadar düşürdünüz.bizde size itimat ettiğimiz için itiraz etmedik.ayrıca alırken bu yükseltmeyi tamamıyle söküp atacağınızı iş görmeyeceğini orjinal yükseltme kiti atacağınızıda belirttiniz.söylediklerimde bir yalan ifade varsa arayabilir veya yazabilirsiniz.burda gaziantebi ve gazoff u suçlar bir ifade kullanmanız etik değil.ifadenizi ve başlığınızı değiştirin lütfen...
size katılıyorum hem araca taLİP OLUP ALINIYOR HEMDE sonra genel anlammda kendince bilmiş. kınama yapıyor cok ynlış bu araclara her cesit mdfkasyon yapılıyor herkes kendi istediyini yapar yaptırır

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat

3mm' Alıntı:
bu araç bilge isminde çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın aracı ve off road a gönül vermiştir.arkadaşımız bu aracı zorla satmadı havaalanından arkadaşları biz aldık ve bir gaziantepliye yakışır şekildede ağırladığımızı düşünüyorum.bu araç gazoff un malı değildir.şahsa aittir.siz gazoff dan satın almadınız şajıstan aldınız.ve lütfen dürüst olalım.siz bu aracı alırken 23000 tl den aşağı olmayacağını size belirttik ve aracı inceledikten sonra şunu eksik bunu eksik diyerek fiyatı 21500 tl ye kadar düşürdünüz.bizde size itimat ettiğimiz için itiraz etmedik.ayrıca alırken bu yükseltmeyi tamamıyle söküp atacağınızı iş görmeyeceğini orjinal yükseltme kiti atacağınızıda belirttiniz.söylediklerimde bir yalan ifade varsa arayabilir veya yazabilirsiniz.burda gaziantebi ve gazoff u suçlar bir ifade kullanmanız etik değil.ifadenizi ve başlığınızı değiştirin lütfen...

Gazoff ile alakalı olarak yorum yapmadan önce Gazoff.com un ana sayfasını açıp gazoff nedir ne yapar kısmına şöyle bir göz gezdirseniz, ya da gazoff forumun tamirhane kısmına kısmına baksanız, Gaziantep te hangi araçların nasıl yapıldığı konusunda fikir sahibi olurdunuz. O zaman o araçları satın alacak paranın icat olmadığını da öğrenirsiniz. Yani Gaziantep ten araç alacaktım satmadılar dersiniz.

Bursa dan da Gaziantep e 2 araç geldi. 2 tane hurda . burada isim ve marka vermek istemiyorum. ne akslara kaynaklar ne kampana iptalleri, ne yükseltmeler gördük. Hiç birini fotoğraflayıp Türkiye ye göstermedik. Göstermeyiz de.. Hepimiz aynı tasın çorbasıyız.

Bilge arkadaşımız ve diğer bu şekilde yükseltme yapan arkadaşlarımız devamlı şekilde arazide problem yaşıyorlar. Ya helezonlar fırlıyor, ya şaft dağılıyor. Ama bakıyorum o insanlar bundan mutlu. İllaki herşeyi doğru yapıp sorunsuz bir şekilde offroad yapmak bazılarına zevk vermeyebilir. Deneyerek kırarak öğrenmek daha zevkli ve etkili.

Bu arada gezenbilir moderatörlerinin de böyle konularda daha dikkatli olmasını öneriyorum. Bir vatandaş araba alıyor, diğeri satıyor. Olay Gaziantep boyutuna taşınıyor. Hala İstanbul da yaşayıp at gözlüklerini atmayan, Gaziantep i, 2 milyon kişinin yaşadığı kenti köy zanneden şaşkınlar var. Hayat yalnızca istanbul da yaşanmıyor. Yalnızca istanbul da usta yok. Kırın artık kafanızda ki örümcek ağlarını. Biz burada boğaz manzarası olmadan yaşıyoruz ama trafiğe takılmıyoruz, sularımız kesilmiyor, caddelerimiz geniş, burada otobüs yakılmıyor. Herkes huzurlu..

Lütfen bir daha Gaziantep hakkında haksız saçma konular açmayın.. Her zaman buradayım. Buradayız...

Sn.Güzelbey hayrlı sabahlar.Antep e selamlar.Doğru söze ne denir.İstanbul un keşmekeşinden sizlere,oralarda iyi gezmeler ve muhabetler yolluyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR