Satılık 16" Suzuki Grand Vitara Jantı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aydz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,345

Aydz

Ana Kamp
Yer
Istanbul
Selam
1 adet 16" Grand Vitara jantı satılıktır. Jant 2008 model vitaradan üzerinde fabrikanın taktığı 2008 üretimi Bridgestone dueler lastiği ile beraber sökülmüştür, jant üstünde yine orjinal Suzuki balans ağırlıkları mevcuttu, kısaca ilk kez üzerindeki lastik söküldü diyebilirim. Sadece sabunlu su ile yıkanıp temizlenmiş, herhangi bir işlemden geçmemiştir. Orta Hub kapağı mevcuttur. Jantın kolları üstünde kimisi derin kimisi yüzeysel çizikler vardır, sadece boyansa bile bu çiziklerin bir kısmı kapanır. Bunun dışında darbe yoktur, fotogralarda göründüğü gibidir...(fotograflar takip eden mesajdadır.)

Tek jant arayanlara,
Stepnem alaşım olsun diyenlere,
Nasıl olsa arazideyim, çizikler önemli değil diyenlere,

Fiyat olarak 300 TL düşünüyorum, pazarlık payı olabilir. Jant istanbul şişlide, yakın yerlere elden teslim edilebilir. Kargo ücreti Türkiye nin her yerine 35-40 TL kadar tutuyor.

Hayırlı olsun.

Etiketler
Ynt: Satılık 16" Suzuki Grand Vitara Jantı

Fotografların boyutlarını küçültmeden sırayla gönderiyorum.

1.jpg

Selam;

Jant depomda gereksiz yer kapladığından elden çıkartmak niyetindeyim. Bana maliyeti 300TL nin üstünde oldu, ne yazık ki 4 adedi takım olarak satıldığı için almak zorunda kaldım. Almayı düşünenler kendi tekliflerini de yapabilirler, tüm tekliflere açığım. Tek jant almak isteyenlere çizikleri dışında pırıl pırıl jant.

Selam jant malum site aracılığı ile satılmıştır, burada ilgilenenlere teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR