satılık 225-70-16 at lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,693

997799

kings go ahead
Yer
çorum
yeni aldığım aracımdan çıkan, toyo open country marka modelli, çok az kullanılmış (2-3 bin km) 4 adet lastik satılıktır...indirimli kargo yaptırmaya çalışırım..
lastikler 2009 un 40 küsürüncü haftasında üretilmişit..yani sert yada beklemiş değildir...
fiyat 500 tl dir... o alırsanız en 1000 lira civarıdır...biz aracı off-road a hazırladığımız için satılık..
not...pazarlık yok...

Etiketler

Ynt: satılık 225-70-16 at lastik

gokhan5234' Alıntı:
lastıklerın resmı varmı

pardon unutmuşum....

DSC00038.jpg

DSC00039.jpg

DSC00040.jpg

gokhan5234' Alıntı:
bakalım guzel lastıkler bf goddrıc bulamazsam ılk lıstemde olan lastıklerden olsun

asfaltta da çok iyi yol tutuşu var, göbeklerden dönerken cayır cayır ötüyor...diğer at ler den iyi yani...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Kesinlikle doğru, bende 17'' leri var çok memnunum tavsiye ederim. Hayırlı satışlar bu arada Levent kolay gelsin.

Özgür teşekkür ederim...siteye ilk üye olduğum zamanlarda, cherokeelerden herkezin korktuğu gibi korkan, çok yakacağını, tamirinin zor ve pahalı olacağını, arazide çok başarılı olmadığını, bozulunca adamın ocağına sı...cağını düşünen, ama hiç binmeden, sahibi olmadan, biric derce yakınında bile olmadan bu düşüncelere sahip biriydim, sen de cherokee sahibi olarak bana artılarını anlatmıştın, beni ikna eden insanlardan birisin...TEŞEKKÜRLER...cherokee siz geçirdiğim zamanları kayıp zaman olarak görüyorum...

lastiklere gelince...dediğin gibi beklenenin çok üstü bir tutuş sergiliyor lastikler...

997799' Alıntı:
Özgür teşekkür ederim...siteye ilk üye olduğum zamanlarda, cherokeelerden herkezin korktuğu gibi korkan, çok yakacağını, tamirinin zor ve pahalı olacağını, arazide çok başarılı olmadığını, bozulunca adamın ocağına sı...cağını düşünen, ama hiç binmeden, sahibi olmadan, biric derce yakınında bile olmadan bu düşüncelere sahip biriydim, sen de cherokee sahibi olarak bana artılarını anlatmıştın, beni ikna eden insanlardan birisin...TEŞEKKÜRLER...cherokee siz geçirdiğim zamanları kayıp zaman olarak görüyorum...

lastiklere gelince...dediğin gibi beklenenin çok üstü bir tutuş sergiliyor lastikler...

Estağfurullah dostum sadece ozamanlar olanları paylaştım ve sende bilinçli bir tüketici olarak doğru seçimi yaptın,yeni aracınla da keyifli sürüşler dilerim esen kal..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.