Satılık 31*10.5*15 MT Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,703

cj5tr

Ana Kamp
merhaba çok az kullanılmış lastiklerim satılıktır fiyatı 400 tl neredeyse 1000 km dahi yol yapmadı aracıma yükseltme kiti aldıgımdan genıs lastık aldım ve bu nedenle satılıga cıkarıdm

lastik2.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık 31*10.5*15 MT Lastik

mrteglmz' Alıntı:
selamlar cokda bilgim yok ama
lada niva için bu lastikler uygun mudur?
ınternette bı araçda gördüm sanırım ondan soruyorum...
tesekkurler

uygundur kullananan arkadasım var :smiley:

bir düzeltme yapayım 31 inc lastik nivaya sıgmaz 2 numara büyük gelir

Dursun usta doğru söylüyor yanlış bilgi vererek insanları yanıltmayın ladaya uygun lastik 600 16 ok lastik yada 215 65 16 lastik olabilir 15 olarakta235 75 15 veya 30,9,5 15 olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR