Satılık 4 adet MT lastik (31/10.5/15)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cubs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,541
Ynt: Satılık 4 adet MT lastik (31/10.5/15)

lastiklerin durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz.yama,atık,cm.ve yılı.
bu ebat lastik arıyorum.
(jantlarda satılabilirmiki acaba)toptan fiyat alsak diyorum.

Etiketler

merhaba,lastikler standart 90 pajeroya uyarmı acaba?bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

tuncay bey gecengün telden mesaj cekmiştim ESKİŞEHİR hayırlı günler aracımda şu an 275/70/15 lastikler takılı aynı jantlara 31/10,5/15 lastikler uyarmı uyarsa sorunyok bigilendirirseniz sevinirim teşekkürler

Ynt: Satılık 4 adet T A lastik (31/10.5/15)

LASTİK FİYATLARI 4 ADET LASTİK 500 TL
AYRICA 4 TANEDE GENE 15 JANT TERRANO II EBATLARINDA LASTİKLERİMDE VAR 400 DE ONLARA İSTİYORUM HEPSİNİ BİRDEN ALAMAK İSTEYEN OLURSA UYGUN BİR FİYAT YAPARIM BEN ARAZİYE ÇIKMADIĞIM İÇİN ASVALT LASTİĞİ ALACAĞIMDAN SATIYORUMBF GODRICH 31 -10.5 -15 AT LASTİK

ghghghgh.jpg

ghghghg.jpg

fotoğraf (1)hghghg.JPG

fotoğraf (1)ghg.JPG

fotoğrafhghg.jpg

MT lastikler satilmistir arkadaslar.

Selamlar

buran nasıl msj yazıldıgını pek bilmiyorum m38 varmı diye yazmıssınız biyere. bedne tam 3 jeep var bi 52 model yüksek kaput çekme belgeli bitane 46 m38 çekme belgeli bitane uzun şase tuzlam var onu bhen yapıyorum suan. anlaşabılırız belki

BF Lastikler satıldı hocam
Ama elimde 4 adet Michelin sadece 1000 km (bin km) yaptığım 235-65/17 Latutüde 4 mevsim M+S lastik var Fiyat 1000 TL isteyen olursa Garantisi mevcut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR