Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turkergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,775
Ynt: Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL

Murat Bey selamlar. Ben ayarlardan 'konuya cevap geldiğinde mail gönderme' olarak ayar yaptım. O yüzden topiclere yazılan yazılardan mailime hiç bir uyarı almıyorum. Uyarınız için teşekkürler.
Ayrıca Ben sizin konuya 2 defa nokta koyma sebebinizi anladım. Konulara sadece 1 defa nokta koyunca yeterli oluyor biliyorsunuz. O aselsan konu başlığında ise arkadaş sadece 1 defa nokta koymuş ve takibine devam etmiş , ama yerden yere vurulmuş. Eğer bir kullanıcı gereksiz yere 1 den fazla nokta koyuyorsa konu kirliliği bakımından eleştirilebilir .Ama sadece 1 nokta koyarak takibine devam eden bir arkadaşa sürekli bu konu ile ilgili üstüne gidilmesi bu siteye yakışır bir davranış olmamış, ki o yazımda da belirttiğim şey ne kadar tahammülsüz bir grup ve site kullanıcıları haline gelmemizdi. Hatta arabamın 3 tarafında 2 senedir GEZENBİLİR stickerlarını taşıdığımı ve eğer site bu hale gelmeye başladıysa ben o stickerları teker teker sökmeye başlayacağımı söylemiştim hatırlarsanız. Bu tarz kullanıcı durumu sitenin diğer bölümlerinde de görülmeye başlandı ve çok rahatsız bir hal almaya başladı. Yani arkadaşların siteye koyduğu tek nokta konuyu kirletmezken ona yapılan eleştiriler konuyu kirletir bir hale gelmeye başladı.Aynı topiği(aselsan) incelerseniz o nokta koyan arkadaş takibine devam ederken , diğer arkadaşlar gereksiz yere , arkadaşı eleştirmek adına birden fazla mesaj yazmış. Aynı şey bu satışta da gerçekleşiyor farkındaysanız ama ben bundan da rahatsız olmuyorum. İsterse herkes 2şer nokta daha koysun geçsin. En fazla şakalaşır güler geçeriz.Bu olay bazı şeyleri nasıl algıladığımızla ilgili. Herkes kabul etmeyebilir ama başkasının açtığı konuda başkası adına başka birini eleştirmekte doğru değil. Ben frick nickli arkadaşımın yerinde olsam o satıştaki (ben de dahil) başkalarını eleştiren arkadaşlara bir kaç cümle yazardım ki dayanamadım ben yazdım :D :D
Konu ve satış, amacından çok uzaklaştı ama açıklama gereği duydum.
Tekrardan konuyu takip eden, nokta koyan gülücük atan tüm GEZENBİLİR arkadaşlarıma selamlarımı ve teşekkürlerimi iletirim. Bu siteye ne için üye olduğumuzu ve neden burada olduğumuzu bir kere daha düşünüp birbirimizi kırmadan ve üzmeden iletişim içinde olmalarını dilerim.
Tekrardan herkese selamlar, teşekkürler
Bu arada Satış halen günceldir. :D :D :D :D :D

Etiketler

türker abi hayırlı satışlar bana da birtane lazım nasıl görüşürüz sende numaram olması lazım yoksa 534 287 51 28

Kadir Bey. Bu arada Yalova dan CAN EKLER ( ekler merkez) kardeşime çok selamlarımı iletin. Antron anteni şu an bendedir. Kendisini sanırım tanıyorsunuz. Çok çok selam söyleyin. O taraflara havadan ulaşamıyorum. Kendisine çok çok teşekkür ettiğimi lütfen kendisine iletin. Selamlar , Teşekkürler.

turkergen' Alıntı:
Murat Bey selamlar. Ben ayarlardan 'konuya cevap geldiğinde mail gönderme' olarak ayar yaptım. O yüzden topiclere yazılan yazılardan mailime hiç bir uyarı almıyorum. Uyarınız için teşekkürler.
Ayrıca Ben sizin konuya 2 defa nokta koyma sebebinizi anladım. Konulara sadece 1 defa nokta koyunca yeterli oluyor biliyorsunuz. O aselsan konu başlığında ise arkadaş sadece 1 defa nokta koymuş ve takibine devam etmiş , ama yerden yere vurulmuş. Eğer bir kullanıcı gereksiz yere 1 den fazla nokta koyuyorsa konu kirliliği bakımından eleştirilebilir .Ama sadece 1 nokta koyarak takibine devam eden bir arkadaşa sürekli bu konu ile ilgili üstüne gidilmesi bu siteye yakışır bir davranış olmamış, ki o yazımda da belirttiğim şey ne kadar tahammülsüz bir grup ve site kullanıcıları haline gelmemizdi. Hatta arabamın 3 tarafında 2 senedir GEZENBİLİR stickerlarını taşıdığımı ve eğer site bu hale gelmeye başladıysa ben o stickerları teker teker sökmeye başlayacağımı söylemiştim hatırlarsanız. Bu tarz kullanıcı durumu sitenin diğer bölümlerinde de görülmeye başlandı ve çok rahatsız bir hal almaya başladı. Yani arkadaşların siteye koyduğu tek nokta konuyu kirletmezken ona yapılan eleştiriler konuyu kirletir bir hale gelmeye başladı.Aynı topiği(aselsan) incelerseniz o nokta koyan arkadaş takibine devam ederken , diğer arkadaşlar gereksiz yere , arkadaşı eleştirmek adına birden fazla mesaj yazmış. Aynı şey bu satışta da gerçekleşiyor farkındaysanız ama ben bundan da rahatsız olmuyorum. İsterse herkes 2şer nokta daha koysun geçsin. En fazla şakalaşır güler geçeriz.Bu olay bazı şeyleri nasıl algıladığımızla ilgili. Herkes kabul etmeyebilir ama başkasının açtığı konuda başkası adına başka birini eleştirmekte doğru değil. Ben frick nickli arkadaşımın yerinde olsam o satıştaki (ben de dahil) başkalarını eleştiren arkadaşlara bir kaç cümle yazardım ki dayanamadım ben yazdım :D :D
Konu ve satış, amacından çok uzaklaştı ama açıklama gereği duydum.
Tekrardan konuyu takip eden, nokta koyan gülücük atan tüm GEZENBİLİR arkadaşlarıma selamlarımı ve teşekkürlerimi iletirim. Bu siteye ne için üye olduğumuzu ve neden burada olduğumuzu bir kere daha düşünüp birbirimizi kırmadan ve üzmeden iletişim içinde olmalarını dilerim.
Tekrardan herkese selamlar, teşekkürler
Bu arada Satış halen günceldir. :D :D :D :D :D
herkesin düşüncesine saygım var,

eğer bu forum herkese açık ise adabında ve saygı çerçevesinde yazı yazılması gerekir,

bende bilinçli bir forum üyesi isem, ve herkese açık alanda bir konuya sırf takip etmek için nokta (.) koyan olursa ben tepki gösteririm, bu bana yapılan bir saygısızlık olarak algılarım,

konuya giriyorsun bir bakıyon . var, acaba ne demiş buyur burdan yak !!! madem takip edeceksin, neden "takip" yazmıyorsun ? çok mu zor ?

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış buda ona benzedi.

bu konuda mod. arkadaşlarımada görev düşüyor ama sanırım gözlerinden kaçıyor, forum yönetimi olarak konuya mesaj yazma sınırı gerilse bu seferde ............ böyle mesajlar türer demedi demeyin.

teknoka ilginç olan o topic te sizin ve benim reaksiyon mesajlarım silinmiş.hakaret yok argo yok

turkergen' Alıntı:
Kadir Bey. Bu arada Yalova dan CAN EKLER ( ekler merkez) kardeşime çok selamlarımı iletin. Antron anteni şu an bendedir. Kendisini sanırım tanıyorsunuz. Çok çok selam söyleyin. O taraflara havadan ulaşamıyorum. Kendisine çok çok teşekkür ettiğimi lütfen kendisine iletin. Selamlar , Teşekkürler.

aleykümselam.

ekler merkez ile herzaman görüşüyoruz, oda bende vector 4000 aldık, amatör bölümünde kurulum konusu mevcut.

birazdan çıkar kanala selamını iletirim.

73

Kadir Bey, bu nokta konusunu biz çözemeyiz boş verin :D Mod. arkadaşlar kural getirirse konu çözülür. En azından benim satışımda isteyen istediğini (abartmadığı sürece :D ) koysun. Kimsede üstüne alınmasın. Arkadaşlar takip için nokta koyuyor. Herkese selamlar.
Bunlarda bu konuya son NOKTA lar olsun.........................................................................................

tyt.fan' Alıntı:
teknoka ilginç olan o topic te sizin ve benim reaksiyon mesajlarım silinmiş.hakaret yok argo yok

Murat Bey selamlar. Benim de mesajlarım o topic te silinmiş. Boşverin. Demek ki hepimizinki gereksizmiş :D . Neden ? çünkü konu amacı dışına çıkmış. Tekrardan selamlar.

turkergen' Alıntı:
Murat Bey selamlar. Benim de mesajlarım o topic te silinmiş. Boşverin. Demek ki hepimizinki gereksizmiş :D . Neden ? çünkü konu amacı dışına çıkmış. Tekrardan selamlar.

valla bu böyle uzar gider,lütfen tekrar bakın inadına nokta virgül atana cevaben yazdığınız buda güzldi mesajınız duruyor.demekki benden ve teknoka nikli arkadaştan başka rahatsızlık hisseden yok.alışkanlık haline gelmiş.ben elektronik dışında offroad konularınıda takip ediyorum.mesaj miktarını attırmak için abuk subuk mesaj yazan,nokta virgül koyan,sabah günaydınla başlayıp iyi gecelerle günü kapayan mesaj yazanlar çok.demekki onların yaptığı normal.benim hüsnü kuruntum.iyi satışlar dilerim

Murat Bey 'Bu da süperdi ' diye yazmıştım. Arkadaş şöyle demişti ' +1 gibi bişeyler koydum ama kimse kızmamıştır umarım' gibi bişeylerdi. İçinde espri vardı çünkü. Neyse , dediğiniz gibi konu uzar gider.
Satış bu arada halen günceldir. Takipçilere selamlar :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR