Satılık 77 Model Temiz Cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bafralı55_jc5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,903

bafralı55_jc5

ofroad tutkunu
Yer
bafra
ARAÇ 77 MODEL DEVLET MALZEME OFİSİNDEN ÇIKMA DAHA ETİKETLİ ÜZERİNDE OFROAD YAPMAMIŞ GARAJ ARABASIDIR ÖZENLE, İNCE İŞÇİLİKLERLE MALİYETİ 30000 BULMUŞTUR.BU TÜR ARAÇ TOPLAYAN İYİ BİLİR,
ARAÇ DİZELDİR, FORD 2.7 MOTOR KONULARAK KM 300 KURUŞ YAKMAKTADIR.BENZİLİ ARAÇLAR'DA KM 1 TL YAKMAKTADIR AZ YAKITA ÇOK GEZİM DİYORSAN EN İDEAL ARAÇ TIR.HEEE YAKIT SORUN DEGİL DİYORSAN O ZAMAN BEN SANA BENZİNLİ ARACI TAVSİYE EDERİM KOLTUKLARI DERİ DÖŞEMEDİR, PIONER SES SİSTEMİ MEVCUT OLUP, YAKITINI KOY TÜRKİYE'NİN NERESİNE GİTMEK İSTİYORSAN BAS GİT TÜM BAKIMLARI YAPILMIŞ MASRAFSIZ BİR ARAÇTIR.RESİMLER HER ŞEYİ ANLATIYOR ZATEN ARACI İŞ DEGİŞİKLİGİ NEDENİ İLE SATMAK ZORUNDA KALDIM YOKSA PEK SATMA TARAFTARI DA DEGİLDİM ARACIMDAN MEMNUNUM VE ALAN KİŞİDE MEMNUN KALACAGINDAN EMİNİM..
MOTOR HARİÇ BÜTÜN AKSAMLARI ORJİNALDİR.MOTORU'DA YAKTTA EKONOMİK OLMASI İÇİN DEGİSTİRİLMİŞTİR.PAZARLIK İÇİN ARAMAYIN SON OLURU BUDUR.PİYASADAKİ ARAÇLARLADA KARIŞTIRMAYALIM YOK ŞU FİYATA ŞURDA VAR BURDA VAR DİYE ARAMAYIN VARSA GİDİN O ARACI ALIN.
ARAÇ PAZARLIKSIZ :20.000
İLETİŞİM:05078554968
İSMAİL BEY

1-2.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Etiketler
model

Ynt: Satılık 77 Model Temiz Cj5

Hayırlı satışlar fotoğraf ve daha çok teknik bilgi eklersen alıcı arkadaşlara daha faydalı olur sitede toplanışı vardı üzerinde emek harcanan bir CJ :smiley:

SaygınOzdemir' Alıntı:
Hayırlı satışlar fotoğraf ve daha çok teknik bilgi eklersen alıcı arkadaşlara daha faydalı olur sitede toplanışı vardı üzerinde emek harcanan bir CJ :smiley:
TEŞEKKÜRLER SAYGIN KARDEŞ BİLEN BİLİR ZATEN ARACI FORUMU TAKİP EDENLER BİLİR.:smiley:
PEK SATASIMDA YOK AMA HAYIRLISI ARTIK

bafralı55_jc5' Alıntı:
TEŞEKKÜRLER SAYGIN KARDEŞ BİLEN BİLİR ZATEN ARACI FORUMU TAKİP EDENLER BİLİR.:smiley:
PEK SATASIMDA YOK AMA HAYIRLISI ARTIK
Satan biri olarak söylüyorum satma ben dinlemedim sattım sonra önünden bir CJ geçince oturur adamı hüngür hüngür ağlatır :(

SaygınOzdemir' Alıntı:
Satan biri olarak söylüyorum satma ben dinlemedim sattım sonra önünden bir CJ geçince oturur adamı hüngür hüngür ağlatır :(
Biliyorum kardeşim daha önce benimde WİLLY'ım vardı onu sattımm kendimi boşlukta buldum.Hayırlısı artık, dügün yapcaz para lazım :smiley:Sonradan Bu Aracı aricamıda biliyorum farkındayım, yapcak bişe yokk durumu düzelttimi sahibinden geri alırım:smiley:

emre74' Alıntı:
Jeepci ısmail abi bafrada :smiley:
araç onun degilde kendisini iyi tanırım ustam olur jeep'in bakımlarınıda o yapar periyodik olarak benim aracı benden iyi tanır:smiley:jeep konusunda sayılı ustalardandır kendisi..

Kendisiyle tanisirim. İyi ustalardandir. Cok akil almisligim vardır. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.