Satılık Alan 42 CB El Telsizi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,785

kasirga1

Zirve
sıfır kutusunda midland alan42 el telsizi 250tl
tel:0532 247 19 26
[attachment=1]

alan42.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Alan 42 CB El Telsizi

2 adet kaldı...
isteyene mobil antenle takım olarak 300tl ye verebilirim..

sağol abicim
bir arkadaş sormuştu haber alınca bildiricem
hem araç hem el yerine ikisini alırız belki :smiley:

TA2SL' Alıntı:
sağol abicim
bir arkadaş sormuştu haber alınca bildiricem
hem araç hem el yerine ikisini alırız belki :smiley:
bu cıhaz aynı zamanda mobil olabiliyor altına kutunu içerisinden çıkan batarya yerine takılan hem çakmaklık hemde anten konnektörü var (eliminatör)

hakan3005' Alıntı:
ürünlerden elinizde varmı acaba hala evetse bir tane almak isterim.arzu ederseniz president jfk2 var elımde ısınıze yararsa konusalım.
Merhaba,
evet ürün var,ancak takas düşünmüyorum.
tel:0532 247 19 26

Selam Mehmet Bey,

Hatırlarmısınız, 2 gün önce telefon ile konuşmuştuk. Ben durumumu toparladım ve son kalan Alan 42'yi ben satın almak istiyorum.

Özelden mesaj atarım ve yarın sizi ararım.

Barış

Mahmut Bey çok özür dilerim,

konuya yazı yazarken, Mehmet diye bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum, cevap yolladım ve isminizi yanlış yazdığımı gördüm.

Kusura bakmayın

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Mahmut Bey çok özür dilerim,

konuya yazı yazarken, Mehmet diye bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum, cevap yolladım ve isminizi yanlış yazdığımı gördüm.

Kusura bakmayın

Barış
Rica ederim sorun değil..
bir adet alan42 sizin için ayırdım..

ayırtan arkadaştan ses çıkmadığı için satış ilanı geçerlidir indirimli son ürün...
tel: 0532 2471926

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR