MURATGÜNEŞ
Yeni Üye
Ynt: Satılık Alan 42 CB El Telsizi
telsiz duruyormu?
telsiz duruyormu?

evet duruyor..MURATGÜNEŞ' Alıntı:telsiz duruyormu?
malesef kalmadı önümüzdeki hafta içi bir kaç adet gelecek telefon ile ulaşırsanız bir adet ayırabilirim..BOBO' Alıntı:İlan güncel mi?
Merhaba sanıyorum telefon ile konuşmıştuk sizinle..mekan42' Alıntı:herkese slm sizden bi konuda yardım istiyorum ben yeni iki adet midland alan 42 aldım ama kullanma kılavuzu olmadığı için fazla bişey anlayamadım zaten telsiz dede daha yeniyim bu konuda yardım ederseniz sevinirim
alan42 cıhaz ve kutu içeriği 250tl. araç için anten sordunuz herhalde nasıl bir anten istediğinize bağlı 85tl den başlıyor fiyatları. evet hiç kullanılmamış paketinde..oky' Alıntı:selam antenli ve antensız fiyatlar nedir acaba ve stokta varmı ? bı soru daha hıc kullanılmamıs ve paketınden mı satıyorsunuz acaba??
Merhaba mobil anten bağlandığında standart bir araç telsizinden dinleme ve gönderme olarak bir farkı yok frekans olarak fazlası var.flying surfer' Alıntı:Merhaba, bunun sabit araç telsizinden farkı var mıdır çekme açısından falan? Aynı mesafeden çeker mi, aynı frekansları çekiyor mu? Herhangi dezavantajları var mıdır araç telsizine göre? Teşekkürler.
Merhaba pazartesi görüşelim..kptn48' Alıntı:selamlar mahmut ben elinizde alan 42 varmı acaba 2 ad almayı düşünüyorum araç antenide lazım iyi akşamlar
bahsi geçen cıhaz amatör ehliyet gerektiren cıhazlar sizin için bulundurması dahi suç olan bu cıhazları kesinlikle tavsiye etmiyorum..kaptan48datça' Alıntı:selam mahmut bey wouxun dual band telsiz almak istiyorum 2 adet yardımcı olurmusunuz,,tşk,