Satılık Alan 42 CB El Telsizi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,809
Ynt: Satılık Alan 42 CB El Telsizi

selam arkadaşlar,
cb bant amatör telsiz kullanıcılarına lisans zorunlumudur,yardımcı olurmusunuz,
tşk

Etiketler

kaptan48datça' Alıntı:
selam arkadaşlar,
cb bant amatör telsiz kullanıcılarına lisans zorunlumudur,yardımcı olurmusunuz,
tşk
cb bant için bir lisans veya ruhsata gerek yok.ancak sizin yıkarıda yazdığınız cıhaz cb bandı değil amatör band cıhaz..

mahmut bey bu alan 42 telsiz için fuhsata gerek varmı amatör telsiz ehliyetinede gerek varmı pazartesi sizi arayacam iyi akşamlar

kptn48' Alıntı:
mahmut bey bu alan 42 telsiz için fuhsata gerek varmı amatör telsiz ehliyetinede gerek varmı pazartesi sizi arayacam iyi akşamlar
alan 42 cb(halkbandı) telsiz olduğundan her hangi bir ruhsata tabii değildir...

Mahmut bey merhaba,
Sonradan 400 kanal yapılan bendeki gibi Alan 42'leri açarken basılan bir düğme konfigürasyonu ile 40 kanallı orjinal haline dönebiliyormuş duyduğum kadarıyla. Bilginiz var mı?
Son kampta, halkbandında 4.kanaldayız 5.kanaldayız derlerken benim telsizdeki karşılığını bilmediğimden iletişim kuramamıştım.
Selamlar.

schweps' Alıntı:
Mahmut bey merhaba,
Sonradan 400 kanal yapılan bendeki gibi Alan 42'leri açarken basılan bir düğme konfigürasyonu ile 40 kanallı orjinal haline dönebiliyormuş duyduğum kadarıyla. Bilginiz var mı?
Son kampta, halkbandında 4.kanaldayız 5.kanaldayız derlerken benim telsizdeki karşılığını bilmediğimden iletişim kuramamıştım.
Selamlar.
Merhaba cb için ayrılan 40 kanal sizdeki cıhazın d bandına denk geliyor.. örneğin onlar 5. kanalda ise siz 5d de olacaksınız..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR