satılık amarok

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,885
Ynt: satılık amarok

FREELİFER' Alıntı:
Amarok ile kısa bir arazi test sürüşüne çıkma şansım oldu. difransiyel kilidi olmamasına karşın kuru zeminde arazi lastiği olmaksızın sorunsuz ve konforlu şekilde parkuru tamamladı. ancak aracı çamurda ve karda test etme şansım hiç olmadı. almayı düşünen biiri olarak tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.
ilan tarihi mayıstı kaldırılmış,hatırladığım kadarıyla difransiyelde ötme,ve sık sık arıza dolayısıyla servise gitmekti.

Etiketler

ilan tarihi mayıstı kaldırılmış,hatırladığım kadarıyla difransiyelde ötme,ve sık sık arıza dolayısıyla servise gitmekti.

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama okuduğum bir yazıya göre en sorunsuz araçlar asya yapımı olanlar, arkasından amerikanlar, en son avrupa yapımı olanlar diyordu. Marka ayrımına girmeden üstün körü bir genelleme olarak ne kadar doğrudur bilemem ama istatistikler bu yöndey(miş). ("Miş" diyorum çünkü o istatistiklere kendim bakmadım).

sakyuz' Alıntı:

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama okuduğum bir yazıya göre en sorunsuz araçlar asya yapımı olanlar, arkasından amerikanlar, en son avrupa yapımı olanlar diyordu. Marka ayrımına girmeden üstün körü bir genelleme olarak ne kadar doğrudur bilemem ama istatistikler bu yöndey(miş). ("Miş" diyorum çünkü o istatistiklere kendim bakmadım).
bana göre sağlam olsun arıza olmasın diyorsan toyata,ucuz olsun diyorsan ssanyong,heybetli havalı olsun para mühim değil diyorsan amarok,sonuç olarak ben bu araçlardan yıllık vergisinin ve zorunlu sigortasının yüksekliği heryıl muayene zorunluluğu sebebiyle vaz geçmiş bulunmaktayım.

her yoruma gıder bu konu...
en basıtı bı soru sorayım...
l200 cok guzel cok tutulan bı aracsa neden sıfırı 75-80 gıbıyken 2011 modelı 35-45 arası oluyor ?

içini bilmem ama amaroktaki kasanın güzelliği hiç birinde yok ne demişler
" öküzün büyük olsun da çekmese de çekmesin"

yasakşehir07' Alıntı:
atc53 o fiyata bir l200 bulsanda alsak ya.

en basıtı sahıbınden de bı suru var..bunun yanında guncel pıyasayı hesaba katmıyorum...kaldıkı 3-5 lıra daha asagı ın ordakı fıyattan

merkezci' Alıntı:
içini bilmem ama amaroktaki kasanın güzelliği hiç birinde yok ne demişler
" öküzün büyük olsun da çekmese de çekmesin"

Geçengün ışıklarda standart bir amarok ile yanyana durduk,
aracım (Sssangyong pikap) aynaları dikkate alınca ondan 10-15 cm daha alçaktaymış gibi geldi.
hakikatten de heybetli bir araç, ama naçizane fikrim bu heyebetine rağmen altındaki lastikler takım elbise altında sandalet gibi durmuş :smiley:

atc53 sanırım sizin bir göz doktoruna gitmenizde fayda var diyorum yada benim psikyatra görünmem gerek.sizin gibi ne olduğunu bilmeden yazanlarla uğraşmaktan dolayı defalarca uyarı aldım ama ne yapalım huylu huyundan vazgeçmezmiş.4x2 l200 ler bile sizin dediğiniz rakamlarda değil kaldıki 4x4 ler o fiyata olsun.lütfen ya doktora görünün ya da araçlardan anlayanlara danışın.sizin yüzünüzden bir ikaz daha gelecek şimdi bak

yasakşehir07' Alıntı:
atc53 sanırım sizin bir göz doktoruna gitmenizde fayda var diyorum yada benim psikyatra görünmem gerek.sizin gibi ne olduğunu bilmeden yazanlarla uğraşmaktan dolayı defalarca uyarı aldım ama ne yapalım huylu huyundan vazgeçmezmiş.4x2 l200 ler bile sizin dediğiniz rakamlarda değil kaldıki 4x4 ler o fiyata olsun.lütfen ya doktora görünün ya da araçlardan anlayanlara danışın.sizin yüzünüzden bir ikaz daha gelecek şimdi bak

konu hortlayacak ama bence sizin psikiyatraya gitmenizde fayda var...ya ben ve çevrem alıp sattıklarımızda zarar ediyoz yada sizin gibi alıcılar bulamıyoz..ufak bi araştırın etrafınızdanda o fiyatlara bulursunuz...evet tutulan fakat 2.eli pek hızlı olmayan bi araç 4x4 l200... ama 4x2 lerde piyasa daha iyi..geçen sene 0ına 49,500 lira ödedim...42bine bıraktım...pek bi zarar sayılmazdı benim için...ama 2011 4x4ü 39,500e aldımm 40bine zor sattım...daha doğrusu alan olsunda kaç verirlerse versinler dedim..çünkü piyasada ilk sorulan sorusu vergisi ne kadar vergisi pahalı...hani içinde olmasak bilmeyecez..sizin gibi etrafa bakıp ovv 50-60bin lira eder diyecez...e tabi bi lastik bi şnorkel oldumu çıkıyo fiyat 50bine ama satış varmı yok...4,7 yada 5,0 jeep değilki 20-25bine al..kesip biçsende aynı para biçmesende...hee bu arada emsal olsun diye alın size abartılı fiyat olan sahibindenden bi kaç araç..sonra bana yok o arabanın orası bole burası bole demeyin!! sonuçta piyasada satılık l200 4x4 dolu...benimde sevdiğim bi araç ama piyasası bole...tabii sınıflarında en iyi piyasada l200 de war...
kusura bakmayın amaroktan l200e dönüş oldu bi an...sonuçta düşüncem amarok 4x4 ler l200 4x4lerden daha iyi gidiyo piyasada şu anda...ama 4x2 de l200ü kesinlikle geçemez...amarok alıpta 4x2sine bi çok kişi para vermez...o heybetli amerikanı aracı binen 4x4 binmek ister....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2011-model-4x4-tam-dolu-komle-dizayn-of-road-112917779/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-sahin-otomotiv-den-2011-model-4x4-l-200-faturali-111457691/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2011-l-200-4x4-kar-panzeri-arazi-araci-109176025/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-sahibinden-acil-4x4-l200-tlf-05356471692-111109859/detay

daha da bu konu hakkında yorum yapmamı istemeyin sayın yasakşehir07... herkezin arabası yada sevdiği arabanın gözünde fiyatı yüksektir...abartmanın anlamı yok...alacak olursanız haber verin..eşe dosta yada bana düşer belki l200 4x4..iyi bi alışveriş yaparız sizinle...

Bende kamyonet almaya karar verdiğimde iki marka arasında kararsız kalmıştım, l200 için tecrübeli bir satış temsilcisi ile konuşurken vergi yüksekliğinden bahsettik,, iki sene içinde kasko değerini yarıya yakın kaybedeceğini ve vergisinin bir alt dilime düşeceğini söyledi bana,, inanamadım bir araç bu kadar değer kaybedebilirmi ????
Malesef malum satıcı firma diğer markası toyota kadar arkasında durmuyor mitsu' nun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR