SATILIK BOSAL CEKİ DEMİRİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhanankara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,868

erhanankara

4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...
Yer
Kaş
Arkadaslar Volswagen Polo Icın Sıparıs Ettıgım Cekı Demırını Satıyorum.
Polo arac 4.50 cekme karvanımı cekecek guce sahıp degılmıs ayrıca 8 valf oldugu ıcın tup takılmadigini ögrendım Arabamı uzerınde cekı demırı olan Baska arac ıle takas ettım bu yuzden bu elımde kaldı
1 aralık 2011 de satın aldım faturası falan duruyor urun sıfır sadece aracıma taktım 1 mt dahı yol almadan aynı gun soktum uzerıne romork takmadım bıle
Normal fıyatı 168 Euro + Kdv yaklasık 450 tl
Ben 300 Tl verecegım
Iyı bır usta Transporter Seat golf passat vb kolaylıkla baska tum araclara bıraz ugras ile uyarlayabılır

IMG_3611.jpg

Etiketler
Ynt: SATILIK BOSAL CEKİ DEMİRİ

URUN KODU 023-321
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=12pt][size=8pt][size=12pt]http://www.catalogue.bosal.com/pdf/pdf_mi/023321.pdf[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

IMG_3609.jpg

Ceki demiri 94-2000 arası polo hatcback ıcındır.

abi çeki demirinin iyi bir usta ile başka araçlara uyarlanabilir oldugunu söyledin....acaba VW boraya uyarlanabilir mi....senin bilgin var mı

Hocam yanlıs bilgi vermek istemem benım ustam dedıkı volswagen seat ve skoda araclara ıyı bır usta bunu uydurabılır dedı.Tabıkı bırebır uymaz ama denemek lazım sonucta orjınal olmayanboruyu yada el yapımı demırı bukup yapan ustlar var bunun herseyı hazır boynuz cıkarılıp takılabılen cıns sonucta sadece arac ile baglantı yerlerını uyduracak senın aracına uygun bosal sanırım su lınkte bır bak sen karar ver http://www.catalogue.bosal.com/pdf/pdf_mi/024553.pdf benımkı ise http://www.catalogue.bosal.com/pdf/pdf_mi/024553.pdf
sadece dik acılı demirleri kesip uzunlamasına kaynatcak gibi bır ustaya göster linkten cıktı alıp gösterebilirsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR