CJ 5 ten çıkma ve herşeyi üzerinde mahruti,fren vs sadece lastikleri takıp kullanıyorsun ... bu arada mahruti oranı 47-11cj5 ci' Alıntı:hangi arabadan çıkma ve herşeyi tamammı yani ayna mahruti fren sistemi falan filan gibi..
disk fren yok üzerinde kampana var ... difler geniş tip mi derken sanırım wagoner yada cj 8 diferansiyellerini sordunuz .. bunlar normal cj 5 diferansiyelleri .. size geniş olanlardan mı lazım ??cj5 ci' Alıntı:disk fren varmı difler geniş tipmi?
bu fiyatlara çok zor bulunur CJ8 diferansiyeli disklerle beraber tanesi 2000-2500 civarı bulabilirsiniz ancak.. sizdeki orjinal 77 diferansiyelleri AMC dir .. bunlar DANA 44 bu aradacj5 ci' Alıntı:olabilir disk olması şartı ile cj8de olabilir bende orjinal cj5 difleri var 77 model..
dodge diferansiyelleri biraz fazla geniş olur ama yeterli mukavemeti sağlar .maltan' Alıntı:Selam,
Benim CJ nin ön dana 30 ve arka amc20 diferansiyellerini satıp ön arka dana 44 veya ön dana 44 , arka dana 60 diferansiyel araştırıyorum. kampana olabilir. Benim diferansiyeller ön arka disk fren mevcut ve oranı 41,10 dur. Geniş diferansiyel bulabilirmisin. Tercihim 4x4 doch 250 lik ön arka diferansiyeli hem genişlik hem mukavemet olarak yeterli olacağı düşüncesindeyim.
Başka alternatifleri de değerlendirebilirim.
ZJ kaç modeldi ?Mad-Line' Alıntı:Emre Bey ZJ için dana44 diffransiyel temin edebilirmiyiz acaba ?
EM5' Alıntı:ZJ kaç modeldi ?