Satılık - Cobra 29 LTD Classic CB Telsiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,231

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
Merhaba,
Hiç kullanılmamış Cobra 29 LTD Classic CB Telsiz' imi satıyorum.
Sadece AM bandı destekliyor.
Fiyat 400 TL

DSCN0967.JPG

DSCN0969.JPG

DSCN0970.JPG

DSCN0974.JPG

Etiketler
Ynt: Satılık - Cobra 29 LTD Classic CB Telsiz

vaay 25 senelik cihaz bi zamanların şahı,ben olsam satmazdım tam bi klasik ,saygılar

Benim de çok hoşuma gidiyor görüntüsü ama kullanamadığım için gereksiz yer kaplıyor.
O yüzden satıyorum :(

SEVAL' Alıntı:
Benim de çok hoşuma gidiyor görüntüsü ama kullanamadığım için gereksiz yer kaplıyor.
O yüzden satıyorum :(
selam

hayırlı satışlar, resimler ürüne ait ise sıfır cihaz, cihaz zamanının en güzel cihazlarından olabilir, fakat FM olmaması sadece AM modulasyonlu olması ve ayrıca fiyatın çok çok olması satılmasına engel oluyor diye düşünüyorum, ama bu ürünü alıp sıfır gibi muhafaza edip antika olarak saklamak isteyenler için ideal.

73

TEKNOKA' Alıntı:
selam

hayırlı satışlar, resimler ürüne ait ise sıfır cihaz, cihaz zamanının en güzel cihazlarından olabilir, fakat FM olmaması sadece AM modulasyonlu olması ve ayrıca fiyatın çok çok olması satılmasına engel oluyor diye düşünüyorum, ama bu ürünü alıp sıfır gibi muhafaza edip antika olarak saklamak isteyenler için ideal.

73

30 yılda hiç enerjilendirilmemiş olması elektrolikid kapasitelerde bozulmaya sebep olabilirmi.görüntü muhteşem.sadece obje olarak kullanım için bile mükemmel

Bildiğim kadarı ile Seval hanım cihazı yeni ve sıfır olarak aldı. Kullandığı araç olan XL-7 de uygun yer bulamadığı için boşta beklemesindense birinin işine yarar diye elden çıkarmaya çalışıyor.

camouflage' Alıntı:
Bildiğim kadarı ile Seval hanım cihazı yeni ve sıfır olarak aldı. Kullandığı araç olan XL-7 de uygun yer bulamadığı için boşta beklemesindense birinin işine yarar diye elden çıkarmaya çalışıyor.

Kesinlikle çok haklısınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,809
Kaydolan Son Üyemiz
WESS

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR