satılık Cooper STT lastik ve Pro Comp jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Melihozcan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,996

Melihozcan

Ana Kamp
Yer
ist
Jeep Grand Cherokee WJ aracım icin , yaklasık 10 ay önce aldığım jant ve lastiklerimi, 16" yeni jant-lastik takım alacagım icin satıyorum,
lastikler toplam 5 adeddir.
stepne sıfırdır. Cooper STT 265x75x17
jantlar 4 adeddir. Pro Comp 17"x9" 5x5 4.75" backspace
yaklasık 5.000 km kullandım.
5lastik icin 1.250TL
4 jant icin 1.150 TL
5lastik+ 4jant = 2.300 TL
ve youtube da melih910 yazarsanız videolarımdan arac üzerindeki goruntulere de bakabilirsiniz..
tel : 05335259835
teşekkürler..

IMG_0268.jpg

IMG_0263.jpg
IMG_0269.jpg

IMG_0265.jpg

Etiketler
Ynt: satılık Cooper STT lastik ve Pro Comp jant

hayırlı satışlar.. takip..

jantların bijon aralığı 127 olarak bir ek bilgi vermek isterim...

ama spacer ile her araca uyar:p

abi ben 4 tane at yi 400 liraya veremiyorum sana kolay gelsin hayırlı satışlar

darktreys' Alıntı:
abi ben 4 tane at yi 400 liraya veremiyorum sana kolay gelsin hayırlı satışlar

yeni jant-lastik takımım geldi, onumuzdeki hafta aractan cıkarıcam bu ilandakileri, depoda yatacagına ihtiyacı olan birinin işi gorulsun.. bu jantlar ve bu lastikler icin alıcısı sıfırlarının fiyatını bilir, gercekten cok cok makul bir fiyat 2,000TL.
size de hayırlı satıslar..

16 jant 275 x 70 x 16 silverstone at 117 special satıyorum 8 9 bin km yapmıs düzgün

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.