Satilik Discovery 2 Ariyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Acemi911 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,192

Acemi911

Yeni Üye
Arkadaslar herkese merhaba,

Haftasonu, amator av merakimi gidermek ve outdoor aktivite alternatiflerini artirmak icin ikinci araba olarak kullanacagim bir Discovery 2 arac bakiyorum. Daha once hic Discovery kullanmadim ancak bu aracin goruntusu cok hosuma gidiyor. Internetteki kisa sureli arastirmamda asagidaki 3 araca rastladim ve benim icin cazip gorundu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-fiyatini-dusurduk-acill-kazasiz-boyasiz-tertemiz-146472022/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-dogan-auto-hatasiz-7-kisilik-discovery-v8-lpgli-153522207/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-hatasiz-emsalsiz-temizlikte-discovery-v8-153028624/detay

Arac yorumlari icin buraki forumda da dolastim ve ozellikle TD5 alacak olan arkadasa ciddi bicimde yardim ettiginizi gordum:smiley:

Benzer bir yardimi bana da yapabilirseniz cok sevinirim. Buradan aracini satmak isteyen ya da arac onerebilecek arkadaslarin da tekliflerine acigim.

Discovery 2 kullanicisi olan ya da kullanmis olan arkadaslar ozellikle bu araclarin bakim maliyeti / yakit tuketimi gibi konularda bilgi verebilirlerse cok sevinirim.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler,

iyi aksamlar...

Etiketler
discovery
Ynt: Satilik Discovery 2 Ariyorum!

merhaba ; benim ilgiyle takip ettiğim ve çalışmalarını çok beğendiğim istanbul'dan bir arkadaş var Selim Ustaoğlu özelinize ulaşabileceğiniz bilgileri atarım....gönlünüzce olsun :smiley:

tekrardan merhaba özelden mesaj atamadığım için burdan link atacağım sanırım sorun olmaz....sanırım buradan iletişim kurabilirsiniz..
https://www.facebook.com/selim.ustaoglu.7?fref=ts

Emre merhaba

Aracın çok güzel görünüyor ancak benim bu iş için düşündüğüm bütçenin çok üzerinde...

Nismoric, merhaba
Selim Ustaoglu sanırım araç modifikasyonu ile ilgileniyor? Ben onun facebook sayfasındakiler kadar sofistike bir araç bakmıyorum açıkçası, ama yine de önerin için teşekkür ederim...

disco td5 ler üzerine çalışıyor offroad modifikasyonu hakkında oldukça çok bilgileri olduğunu düşünüyorum ( td 5 ler için) araç alımınıza da td5 bulmanıza da yardımcı olabilir

@acemi911 merhaba,

Ok'dir. Bütçeni tam olarak bilmemekle birlikte, aracımın etiket satış fiyatı üzerinden bir miktar (%5) geriye gelme durumum da olabilir...

Umarım istediğin tipte bir araç bulabilirsin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR