Satılık Discovery 2 G4 Port Bagaj, Tente, Hella Sis Ve Arka Çalışma Lambası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gurkang Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,969

gurkang

Kamp II
Yer
Bursa
Fotoğraflarda görünen G4 port bagajımı üzerindeki 5 adet Hella siyah sisler, arka çalışma lambası ve yan tentesi ile komple satıyorum.

1) G4 Portbagaj Antalya'da Ahmet usta tarafından yapıldı. Sağlam durumda hiçbir sorunu yok.
2) Tente yine Ahmet usta'dan almıştım. Normalden daha geniştir. Sağlamdır 2-3 defa açtım.
3) 5 adet Hella Sis Siyah renkliler. Çalışır durumdalar.
4) 1 Adet arka çalışma lambası.
5) 1 adet kürek ve hi-jack tutucu
6) Bağlantı aparatları hazır üzerinde, alır almaz takabilirsiniz.

Hepsine toplam 1.250 TL istiyorum. Kargo benden olursa 50 TL ilave edilir.
Ürün Bursa'da ve heryere gönderebilirim.

Gürkan Gözübüyük

Teşekkürler

2609_10150232360568878_565043877_7467796_6180823_o.jpg

P1060338.jpg

P1060049.jpg

P1050015.jpg

P1040946.jpg

IMG_20110803_120159.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Discovery 2 G4 Port Bagaj, Tente, Hella Sis ve Arka Çalışma Lambası

range rover classic araçlara uygnmudur acaba??

Ynt: Satılık Discovery 2 G4 Port Bagaj, Tente, Hella Sis ve Arka Çalışma Lambası

oky' Alıntı:
range rover classic araçlara uygnmudur acaba??

Oktay bey bilgim yok. Ben sorunuz üzerine bugün aracımın su oluklarını ölçtüm. Portbagaj su oluklarına monte ediliyor.
Aracımın su olukları yaklaşık olarak.
önden arkaya : 220cm
soldan sağa : 149cm

gürkan bey slm sadece port bagaj ve cadırıcana ne kadar istersiniz ögrenebilirmiyim....saygılar

Olm ilk foto efsanedir. :smiley:

NVR01' Alıntı:
gürkan bey slm sadece port bagaj ve cadırıcana ne kadar istersiniz ögrenebilirmiyim....saygılar

Selamlar,

Ne yazık ki ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum şu an için. İlginiz için teşekkür ederim.

Saygılar

Gürkan

Satılmıştır ilan kaldırılabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.