Satılık Goodyear MTR 235/75/15 ATR lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özgürnehir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,154

özgürnehir

Ana Kamp
Yer
kocaeli
Yeni aldığım Suzuki Vitara aracımda bulunan Goodyear MTR 235/75/15 ölçülerindeki az kullanılmış lastikleri asfaltta güvenli bulmadığımdan satıyorum.
Lastikler aracın üzerinde olduğundan alan arkadaşlardan ricam para yerine ya 215/80/15 Lassa Competus102 S sıfır lastik(5adet)getirmeleri.Yada 215/75/15 Bf Goodrich AT sıfır(4 adet) getirmeleridir.
Resimleri ekleyeceğim.
Tel.=0 533 5991279
İyi akşamlar.

Etiketler
Ynt: Satılık Goodyear MTR 235/75/15 ATR lastik

Selamlar Ozgur bey,

MTR 235/75/15 bu olculer 33'' ayarindaysa alttaki verdigim linkteki lastiklerle takas yapabiliriz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41331.0

Merhabalar.
Açıkçası kaç inçh olduğunu bilmiyorum;ama sorup size dönerim.Ayrıca sizin lastiklerde benimkilerle aynı ölçüdemi yani 235/75/15 gibi.Sizde onları araştırabilirmisiniz.
Selamlar.

Murat bey.Olur tabi ama aracın lastiklerini söküp yollayabilmek için yeni lastik almalıyım.Yeni lastik içinde doğal olarak para gerekli.lastik siparişleride bildiğiniz gibi veriyorsunuz 2-3 gün bekletiyorlar.Daha önceki aracıma Bf Goodrich sipariş ettim 3 günde İzmite geldi.Sorun sadece bu.Bu halledilirse sorun yok.
Selamlar.

Selamlar Ozgur bey,

Bendeki lastikler venture Kumho 31'' AT dir 3 ay kullanilmistir resimlerden lastiklerin durumunu gorebilirsiniz.
Arabayi yukseltme yaptigim icin altinda cok kucuk kaldilar bu yuzden enaz 33'' veya 35'' lastik takmam gerekli uygun gorurseniz lastikleri degisebiliriz buara Sizin lastiklerin resminide isterseniz buradan veya gulgera@hotmail.com a e-postayla gonderebilirsiniz.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Merhabalar.
Benim aracımdada temiz 215 70 15 BRIEDSTONE At lastik var.Uygun görürseniz takas yapabiliriz.Eğer istanbul avrupa yakasındaysanız değişim işinide arkadaşımızın dükkanında hallettirebilirim.

istanbula yolunuz düşerse görüşelim 0535 268 40 48 ... lastiklerim goodyear wrangler atr ölçüsü 235/75/15 ...
fazla kilometre yapmadı , en fazla 4000 5000 ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR