SATILIK Goodyear wrangler m+s 225/65 R17 ve Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apollo7474 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,993

apollo7474

TOYOTA L.C. VX 80
Yer
İSTANBUL/Ümraniye
Üretm tarihi 0411 Ağustos ayında aldım aracın üzerinde 150-200 km ancak kaldı.Sıfır lastik jant.

Jantlar 71x17x114,3 ET50 R

Lastikler ADET = 300,00TL

Jant ADET = 200,00TL

Lastikler 4 adet beraber satılacaktır.

Jantlar 4 adet beraber satılacaktır.

13022012253.jpg

Etiketler

Ynt: SATILIK Goodyear wrangler m+s 225/65 R17 ve Jant

Güncel
Lastikler ADET = 250,00TL

Jant ADET = 150,00TL

Lastikler 4 adet beraber satılacaktır.

Jantlar 4 adet beraber satılacaktır.

Hemşo hayırlı satışlar olsun, mt ye geçiş mi var yoksa? Yarın çalışıyormusun, çalışmıyorsan kampa götüreyim seni, tek gidiyorum ben...

Cooper lastikler var aracın üstünde şu an.Yarın çalışıyıyorum maalesef,biryerden yeni makinalar alıyorum.Yarın onların ıvır zıvırını sökmeye gideceğim.Sen saat kaçta gidiyorsun.

Sabahtan çıkıyorum inşallah, akşam da dönücem ama kalma işine hatun izin vermedi ;D

İşyerim çamlıca gişelere yakın,sabah kaçta geçersin ordan,işe gittiğim saatte olursa seni oralarda beklerim.Hem tanışırız,hemde seni uğurlarım.

7:30 evden çıkıcam, tahminim 8 olmadan oradan geçerim heralde, benzin falan alacağım... İyi olur valla uğurlama, bir kova su da getirmen lazım ama ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler