Satılık İnsa Turbo - Arazi Canavarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maltan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,032

maltan

CJ 7
Yer
ÇORLU
Web
www.trakoff.org
Selam Arkadaşlar,

Yeni kesik OK144 alacağımız için jantları ile beraber sıfır ayarında İnsa Turbo 205x85x16 lastiklerimizi satıyoruz.

Lastiklerin tanesi 160 TL ,
Jantların Tanesi 90 TL dir.

Lastik ebatı : 205x85x16
Jant Ebatı : 16"

Tel : 0 532 357 88 73 ( Onur )

Offoad camisanın en çok aranan çamur tipi lastikleridir. İlk gelen alır.

Alana şimdiden hayırlısı olsun.

Etiketler
Ynt: Satılık İnsa Turbo - Arazi Canavarı

lastikleri almak isterim fakat elimde olan lastikleri degerlendirmem gerekli

elimde 6,50 petlas cavuş desen ve hafif uzel 16 cant takım var suzikiye göre beccenin yarışlarda kulandgı lastik takımlarından sıfır ayrında

fotosunu ceker yolarım en kısa zamanda işine yarasa takasta yapa biliriz

Özelden mesaj attım. İyi bir satış diliyorum.

mustafa bey lastikler duruyormu

merhaba grand vitara 2004 model 3 kapı aracıma düşünüyorum ama yükseltme kiti uygulamadan olurmu acaba bu ebattakı lastıkler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR