satılık jant lastik silverstone extrem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,879

ersel

Kamp II
Yer
istanbul
31x 10.50 - 16 silverstone 117 extreme lasti ve 6 bijon tüm japon araçlara uyumlu 2400 km yol yapmış jant ve lastik pajeromuzu sattığımız için satılığa çıkardık ilginize. 2900 tl fiyatı lastik ölçüsü şu an distiribütörde bulunmamakdadır

Etiketler

Ynt: satılık jant lastik silverstone extrem

Sadece Jantları düşünürmüsün.

sağol dostum ama takım olarak satmayı düşünüyorum

arkadaş jantları alırsa lastikleri düşüne bilirimm.

dostum onu kendi aranızda anlaşın bence ben takım olarak düşünüyorum zira

lastık ve janta ayrı ayrı fıyat verırsenız satıs daha hızlı olabılır lastıkler benımde aradıgım olculerde ama jant aracıma uymuyor ..

Ersel bey merhaba;

Açıkcası tutumunuzun sebebini anlayamadım, hem janta hemde lastiklere ayrı ayrı birkaç tane müşteri çıkmış.Jant ve lastiğe ayrı fiyat verseniz ikiside hemen satılacak ancak nedense beni ilgilendirmez ikisini bir satarım diye bir tutum içerisindesiniz.

yav dostum daha önce bir takım daha vardı onu ayırıp satmaya kalkmıştım onuda bir satmadığım için sorun olmuştu (tüh jantlar olsa kesin alırdım lastikler arkadaşa yarardı keşke ona alsaydık aaaa jant yoksa lastiği ne yapayım vsvsvsvsvsvs ) o yüzden bu sefer takım olarak satayım jantı ve lastiği isteyen arkadaşlar kendi arasında anlaşsın nasılsa bu bir açık görüşme jantı isteyen ve lastiği isteyen belli kendi aralarında mutabakata varınca ben lastiği kim istiyorsa ona jantıda kim istiyosa ona yollarım . aslında çok inatçı bir adam değilimdir ticarettede sütten çoook dilim yandı