satılık jant lastik silverstone extrem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,865

ersel

Kamp II
Yer
istanbul
31x 10.50 - 16 silverstone 117 extreme lasti ve 6 bijon tüm japon araçlara uyumlu 2400 km yol yapmış jant ve lastik pajeromuzu sattığımız için satılığa çıkardık ilginize. 2900 tl fiyatı lastik ölçüsü şu an distiribütörde bulunmamakdadır

Fotoğraf-0010.jpg

Fotoğraf-0011.jpg

Fotoğraf-0012.jpg

Etiketler

Ynt: satılık jant lastik silverstone extrem

dostum onu kendi aranızda anlaşın bence ben takım olarak düşünüyorum zira

lastık ve janta ayrı ayrı fıyat verırsenız satıs daha hızlı olabılır lastıkler benımde aradıgım olculerde ama jant aracıma uymuyor ..

Ersel bey merhaba;

Açıkcası tutumunuzun sebebini anlayamadım, hem janta hemde lastiklere ayrı ayrı birkaç tane müşteri çıkmış.Jant ve lastiğe ayrı fiyat verseniz ikiside hemen satılacak ancak nedense beni ilgilendirmez ikisini bir satarım diye bir tutum içerisindesiniz.

yav dostum daha önce bir takım daha vardı onu ayırıp satmaya kalkmıştım onuda bir satmadığım için sorun olmuştu (tüh jantlar olsa kesin alırdım lastikler arkadaşa yarardı keşke ona alsaydık aaaa jant yoksa lastiği ne yapayım vsvsvsvsvsvs ) o yüzden bu sefer takım olarak satayım jantı ve lastiği isteyen arkadaşlar kendi arasında anlaşsın nasılsa bu bir açık görüşme jantı isteyen ve lastiği isteyen belli kendi aralarında mutabakata varınca ben lastiği kim istiyorsa ona jantıda kim istiyosa ona yollarım . aslında çok inatçı bir adam değilimdir ticarettede sütten çoook dilim yandı :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.