F feyzullah efe Kamp II Mesajlar 421 Tepkime Puanı 0 24 May 2009 #1 ARKADAŞLAR ARACIMDAM SÖKTÜĞÜM 1 TAKIM JANT VE LASTİK VAR SATIYORUM 225.70.15
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 24 May 2009 #2 Ynt: satılık jant Verdiğiniz ölçüler lastik ölçüsü. Jantları satıyorsanız, onların ölçülerinide yazmalısınız.
Ynt: satılık jant Verdiğiniz ölçüler lastik ölçüsü. Jantları satıyorsanız, onların ölçülerinide yazmalısınız.
ACAR 41 Ana Kamp Mesajlar 64 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli 24 May 2009 #3 Ynt: satılık jant Ne marka, ne fiyat, ne de resim var. Bu durumda nasıl bir müşteri kitlesine hitap ettiğinizi düşünüyorsunuz.
Ynt: satılık jant Ne marka, ne fiyat, ne de resim var. Bu durumda nasıl bir müşteri kitlesine hitap ettiğinizi düşünüyorsunuz.
F feyzullah efe Kamp II Mesajlar 421 Tepkime Puanı 0 24 May 2009 #4 Ynt: satılık jant çok özür arkadaşlar atlamışım YOKOHAMA lastik var jant modELİ KILASİK MODEL 180 desen takımına RESİM KOYMAYI BİLMEDİĞİMDN RESİM KOYAMADIM
Ynt: satılık jant çok özür arkadaşlar atlamışım YOKOHAMA lastik var jant modELİ KILASİK MODEL 180 desen takımına RESİM KOYMAYI BİLMEDİĞİMDN RESİM KOYAMADIM
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 24 May 2009 #5 Ynt: satılık jant Feyzullah bey jant kaç inch, kaç bijonlu, bijon aralıkları kaç inch, standart olarak bir araca olabilir mi ? (ilk mesajınızı değiştirmişsiniz ama bu sorularada cevap verirseniz ihtiyacı olan arkadaşlar sizinle iletişime geçecektir.)
Ynt: satılık jant Feyzullah bey jant kaç inch, kaç bijonlu, bijon aralıkları kaç inch, standart olarak bir araca olabilir mi ? (ilk mesajınızı değiştirmişsiniz ama bu sorularada cevap verirseniz ihtiyacı olan arkadaşlar sizinle iletişime geçecektir.)
F feyzullah efe Kamp II Mesajlar 421 Tepkime Puanı 0 24 May 2009 #6 Ynt: satılık jant lada nivadan söktüm hangi araca olur bilmem nivadan çıkardım ben başka aldım makul bişeye vereceğim
Ynt: satılık jant lada nivadan söktüm hangi araca olur bilmem nivadan çıkardım ben başka aldım makul bişeye vereceğim
öğretmen Ana Kamp Mesajlar 66 Tepkime Puanı 0 24 May 2009 #7 Ynt: satılık jant Merhabalar lastiklerinizin durumu hakkında bilgi verirseniz iyi olur,benim vitaranın lastiğe ihtiyacı var.Beğenirsem alıcıyım.
Ynt: satılık jant Merhabalar lastiklerinizin durumu hakkında bilgi verirseniz iyi olur,benim vitaranın lastiğe ihtiyacı var.Beğenirsem alıcıyım.
F feyzullah efe Kamp II Mesajlar 421 Tepkime Puanı 0 24 May 2009 #8 Ynt: satılık jant yarıma yakın bence yarım desen de olur jant lar ile beraber verceğim isteyen olursa tl den resim atarım siteye resim koıymayı bilmiyorum 0535 271 20 1 2
Ynt: satılık jant yarıma yakın bence yarım desen de olur jant lar ile beraber verceğim isteyen olursa tl den resim atarım siteye resim koıymayı bilmiyorum 0535 271 20 1 2