Satılık - Land Rover Jant ve Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edaghan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,622

edaghan

Zirve
Yer
İstanbul
Merhaba;

Aşağıdaki jant ve lastikler satılıktır.

- 4 adet Range Rover P38 jantı ve üzerinde 4 adet Wrangler HT lastik (ebatı şuan bilmiyorum). Jantlar ve lastikler temiz. Hepsi 750 TL

- 4 adet Discovery Seri 1 (97 ve öncesi) jantı ve üzerinde 4 adet Maxwiler kış lastiği (235 65 R16). Jantlar temiz ve lastikler 1000km'de. Hepsi 750 TL

Detay bilgi için Serkan Aktürk, 0532 563 8367.

Etiketler
Ynt: Satılık - Land Rover Jant ve Lastik

Engin Bey ;

p38 jant aşağıdaki modelmidir ? benim Defender'a uyar mı ? Ve bahsettiğiniz Wrangler HT Lastiklerin ebatlarını rica edebilirmiyim..

Saygılarımla

Cenk

p38.jpg

jantların desenleri aynı ama bijon aralıkları farklı. Bu jantlar defender'e flanş ile kullanılabilir. Sadece jantları almak isterseniz, fiyat konuşmak için verdiğim cep numarasını aramanızı tavsiye ederim. Disco'daki lastik freelander'a daha uygun bir ebat. Iyi akşamlar.

nordic1903' Alıntı:
Engin Bey ;

p38 jant aşağıdaki modelmidir ? benim Defender'a uyar mı ? Ve bahsettiğiniz Wrangler HT Lastiklerin ebatlarını rica edebilirmiyim..

Saygılarımla

Cenk

Cenk; HT'nin lastik ebatlarını sordum. Öğrenince yazarım. Jantları flanşla beraber kullanabilirsiniz.

PrometheusTR' Alıntı:
abi disco jant lastikleri işimi görür mü? yanaşayım mı sana? ;D

Onur; Senin arabandaki jantlar da bundan değil mi? Niye jant istiyorsun?

edaghan' Alıntı:
Onur; Senin arabandaki jantlar da bundan değil mi? Niye jant istiyorsun?

Doğru, saçma oldu; jant aynı ama lastik lazım sanki bana. ::smiley: Arka sağ lastik patlamış, hazır bahaneyken ucuza şöyle hafif arazi özellikli bir lastik bulsam iyi olacak ???

PrometheusTR' Alıntı:
Doğru, saçma oldu; jant aynı ama lastik lazım sanki bana. ::smiley: Arka sağ lastik patlamış, hazır bahaneyken ucuza şöyle hafif arazi özellikli bir lastik bulsam iyi olacak ???

Bu lastikler sana ufak gelir. Sana uygun ebatta birşey bulursam haber ederim. kolay gelsin.

edaghan' Alıntı:
p38 jantlardaki lastik 255 65 r16 imiş.

Teşekkür ederim..Şu an benim aracımdakine çok yakın bir ebat..Fakat tam tur yaptığımda lastikler Radius Arms'a sürtünüyor ve azıcık aşınma bile gördüm..Sanırım 235*85*16 benim için en uygunu..

Saygılarıma

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Teşekkür ederim..Şu an benim aracımdakine çok yakın bir ebat..Fakat tam tur yaptığımda lastikler Radius Arms'a sürtünüyor ve azıcık aşınma bile gördüm..Sanırım 235*85*16 benim için en uygunu..

Saygılarıma

Cenk

doğru diyorsunuz.. 235 85 16 en uygun ebat. lakin çıkması kolay bulunmaz..

Lastik ve jantlar duruyormuş... ilgilenen olursa verdiğim cepten arayabilirler.

edaghan' Alıntı:
Lastik ve jantlar duruyormuş... ilgilenen olursa verdiğim cepten arayabilirler.

Evet Lastikler ve Jantlar duruyor..Daha bu sabah Serkan Usta ve Ünal Ustayla beraberdim..Benim aracı Ünal Abiye bıraktım..Gayet temiz bir şekilde yeni kullanıcılarını bekliyorlar..Umarım kısa zamanda alıcı bulunur..Kenarda ziyan olmaları hoşuma gitmez ;D ;D

Saygılarımla

Cenk

merhaba:
gerçi uzun zaman olmuş ama ...
bir iki soru ile canlandırmak mümkünmü acaba ?
1- Hala duruyor mu ?
2- 1962 series IIa ya uydurulabilirmi ? (Flanş demişsiniz ama ??? - o nedir ve fiyatı nedir )
3- ekonomik jant ve lastik önerisi olan varmı acaba ? ağır off-road yapan biri değilim.
4- mesela ben lastik olarak şuna baktım ama ?
http://www.lastix.com/?urun-2852.html
5- yada bu ?
http://www.lastikcim.com.tr/Lassa-Snoways-Era-19565R15-95T-XL,PR-7450.html
6- bu jantalar ve fiyatları sizce nasıl ?
http://www.artvinticaret.com/8X16-5X120-ET0-Land-Rover-Janti_11959.html#0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.