Satılık Maxxis Buckshot Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maltan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,246

maltan

CJ 7
Yer
ÇORLU
Web
www.trakoff.org
Slm Arkadaşlar,

Aracımı değiştirdiğim için sadece 3 ay kullandığım boşta kalan sıfır ayarındaki 4 adet Maxxıs Buckshot ve istepne olarak taktırdığım ancak hiç kullanmadığım Maxxıs ile aynı desen Marshall marka lastiğimi satıyorum.

30 x 9,5 x 15 Jant - Maxxıs Buckshot : 155 TL x 4 adet
30 x 9,5 x 15 Jant - Marshall Venture : 180 TL x 1 adet

Aşağıda gönderdiğim resimlerden 1. si Marshall , diğerleri maxxıs buckshot resimleridir.

Photo-0097.jpg

Photo-0100.jpg

Photo-0101.jpg

Photo-0104.jpg

Photo-0105.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik

Biliyorsun , CJ5 aldığım için boşta kaldırlar. Nakite çevirip CJ5 e bişeyler yapmak istiyorum. :smiley: CJ5 de yap yap bitmiyor ;D

Slsuzuki X90
yasarergun' Alıntı:
Tabi 4 teker bir motor bir de şanzımandan ibaret olunca ne takarsan süper duruyor

bana acilen MT lastik lazım ama acaba arabaya uyar mı ?

suzuki X90 orijinal lastiği 195 65 15 şu an üzerinde 225 60 15 var

Slm ,
Tekirdağdan bir arkadaşımızda X90 vardı ve 30x9,5x15 ten daha büyük bir lastik takılıydı. Ancak araçta yükseltme kiti vardı. Tahminimce 30x9,5x15 lastiğin muadil ölçüleri 235x80x15 olması gerekiyor.

Senin lastiğin ölçüsü 25,6 inç , arada 4,4 inç yani çapta 11,176 cm gibi bir fark var. Yarı çapta 5,5 cm araç yükselecek şu anki lastiğine göre. Şimdi sığıp sığmama konusunu daha iyi değerlendirebilirsin sanırım :smiley:

Bu ebatlara dişler dahil dimi :smiley: valla ciddiyim, kafama takıldı, mantıksız ama, olur a.....
Bende std 95 V8 Gc var. Üzerinde 235 75 15 takılı. Bu maxsisler 245 75 15' e yakın hesaplamalarda yuvarlama yapılırsa. İkisi arasındaki yarıçap farkı cm olarak 1.5 felan ( dişler dahilse :smiley: bu maxsisler benim gc ye sürter mi ?

Düşünüyorum, alsam sürat, ses ne olur... yaz geldi... siler miyim mt' yi önümüzdeki aylarda.. hımm... Top:800 tl. 5. lastiği almasam km' de yaklaşık 9 tur fark var.... bozarmıyım ayna mahrutiyi acaba, stepneye bağlandığımda.....

:smiley: Dişler dahil, dahil olmasa bile senin lastiğinde de dahil olmayacağından yaptığın hesap yinede doğru.
MT lastiği 4 mevsim kullanan tanıdıklarım daha dişlerini bitireni görmedim ancak yaz kış farketmez arazi dışında mt lastik sürekli kullanım amaçlı olarak tercih edilmemeli. Yoksa sesinin problem olacağını sanmıyorum. Çap büyüdükçe gerçek hız artar ama km saati orjinal lastiğe göre olduğu için az gösterir.
4 lastiği alsan da olur ancak araziye giriyorsan aynı ebatlarda istepne bulundurmak daha doğru olacaktır. Karar senin tabiki.

Dahil olmasa yanlış bence. Birinin dişi sıfırken 0.75 derinliğinde mesela. Mt nin 2 cm. diş derinliği, örnek bu. En az 1.5 cm yarıçapta fark olur.Kmde 8 tur fark attırır, atıyorum....
Ama önemli değil... Zaten Ebatlar dıştandır, diş dahildir diyorsunuz. Ben özelde yazdığım gibi düşünüyorum. Acil ihtiyacım yok lastiğe, belki........
İyi satışlar....

Nakite ihtiyacım olduğu için fiyatları aşağı çekiyorum. İhtiyacı olana şimdiden hayırlısı olsun

30 x 9,5 x 15 Jant - Maxxıs Buckshot : 130 TL x 4 adet = 520 TL
30 x 9,5 x 15 Jant - Marshal Venture : 150 TL x 1 adet = 150 TL

Toplam : 670 TL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR