Satılık Maxxis Buckshot Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maltan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,273
Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik

245 70 16 ölçüsü ile 30x9,5x15 ebat olarak hemen hemen aynı ancak benim lastikler 15 jant seninkiler 16 jant . Jantlarıda değiştirmen gerekecektir. Verdiğin ebata göre kesinlikle uyması gerekiyor.

Etiketler

Arkadaşlar merhaba ;
Adım Serhan aranıza yeni katıldım. yeni bir cj5 aldım yolun çok başındayız. 10 güne araba bitiyor. lastik konusunda çok kararsız kaldım. aldığım da üstünde artık erimiş vaziyette cooper lar vardı . ölçüleri ise 33x12.5xr15 ti. şimdi ne alacağımı bilemiyorum stepne si ise hiç kullanılmamış cooper. hem arazide iyi hem de yolda az ses yapacak bildiğiniz bir lastik varmı acaba . tşk.

Slm Serhan,

Arazi olayını biraz detaylı anlatman gerekiyor. Offroad yapacaksan MT grubundan 33" veya 35" bakman gerekiyor bence. Yok ara sıra arazi olur diyorsan AT grubu yeterli olacaktır. AT grubu içinde ebat olarak çok büyük seçmene de gerek yok o zaman 30" veya 32" yeterli olacaktır. Yakınttan da tasarrufun olur.

16 lastik ile takas düşünür müsünüz?arazide gezmek için sj 410 aldım..15 lastik ihtiyacım var.elimde 2000 km kadar yapmış patlağı çatlağı yaması olmayan sadece kışın karda kullandığım 235-70-16 goodyear wrangler atr marka lastiklerim ile takas düşünür müsünüz?

Arkadaşlar ,

Lastikler Satılmıştır. Alan arkadaşa şimdiden Hayırlısı Olsun.

Moderator arkaşımız ilanı kapatırmısın.

lastikleri ben aldım serkan bey.grand ile araziye giremiyordum. sj410 suzuki samurai aldım.topluyorum.lastikleri ona takacağım.bu arada serkan bey temiz sağ sol samurai'ye kapı lazım nasıl yardımcı olursunuz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR