Satılık Motokaravan Hakkında Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakanfr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,094
Cok guzel duruyo elinize saglik.baya bi ahsap kulllanmissiniz.totalde ahsap aagirligini hesapladiniz mi.ben ahsap kaplama konusunda kararsizim.

Etiketler
Ben sok tak yerine katlanir mekanizma tercih edecegim.yurt disinda ornekleri var. Hatta gezenbilir dede paylasilmis ornegi var di.katlanan dolaplar mitfak masa yatak.

Elimde duş ve wc var komple polyester kabin 85x85x200 cm 20 kg yok bile bir sitede gördüğüm lamine mutfak dolabının aynı ölçülerde hazırladığım panelleri var 2-3 gün izine ihtiyacım var lavabo da dahil komple lamineden imal edicem oda 20 kg geçmez bitince geriye birşey kalmıyor yatak ünitesini iki katlı ranza olan çekyat düşünüyorum tabi zaman ne gösterir bilemem

Aracın ağırlığı 2840 kg çıktı,bence çok değil.Hem mis gibi çam kokusuna değer
Mdf de ağır, ağaç doğal, bende alt 1m gibi eskitilmiş ahşap düşünüyorum üstü duvar kağıdı ve pirinç tavan lambası rustik stilde çok hoş oluyor

Mdf de ağır, ağaç doğal, bende alt 1m gibi eskitilmiş ahşap düşünüyorum üstü duvar kağıdı ve pirinç tavan lambası rustik stilde çok hoş oluyor
1.8 cm suntalam yerine 1.0 cm suntalam kullanilabilr.benim j9 um var tavana kaar veremedim.hazir tavan i kumasla kaplayayim mi yoksa farkli bir malzememi kullanayim bilemedim.birde tavan ile taban arasi bolum ozellikle cam kenarlari ve iki cam arasini nasil yapilacak.

Mdf ve suntalemin sadece ağır olması sıkıntı değil,bu malzemeler sarsıntıda kendini bırakıyor.Ayrıca içleri kimyasal dolu!Kesinlikle karavanda kullanılacak malzeme değiller.

Mdf ve suntalemin sadece ağır olması sıkıntı değil,bu malzemeler sarsıntıda kendini bırakıyor.Ayrıca içleri kimyasal dolu!Kesinlikle karavanda kullanılacak malzeme değiller.
Kimyasal kismi cok sogru degil aslinda.kaliteli bir suntalam in yaklasik %95 i agac yonga ve parcalari %5 i kimyasal yapistirici.kalitesizlerde hersey bulunabilir icinde.sarsintida birlesme yerlerinden birakma gevseme ihtimali bencede dogru bor tespit.kullanmamakta fayda var evet.

Tavana ne yapmak gerek
Benim ithal karavanda suni deriydi silebiliyorduk yine içerde yemek yapılınca zamanla kirlenir silinebilecek nem ve koku tutmayacak birşey olmalı şahsi fikrim kumaş ve keçe tarzı kullanışlı olmaz ithal duvar kağıdı olabilir sıkılınca değişebilir

Evet sunni deri uygun gibi.hemde esneme payi var.girintilerde daha iyi uygulanabilir.sizdeki karavan i paylasabilirmisiniz.çekmemi moto karavan mi.

Evet sunni deri uygun gibi.hemde esneme payi var.girintilerde daha iyi uygulanabilir.sizdeki karavan i paylasabilirmisiniz.çekmemi moto karavan mi.
80 model hollanda malı plakalı ruhsatlı idi fakat wc olmadığından sattım 18 yıl garajda üstü örtülü yatmış bu yüzden çok düzgündü mahsuru yoksa tel no atın özelden watsap ile resim atayım