KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kusura bakmayın ama ben aracınızı beğenmedim..! Bayıldımmm!
Delikanlılığımdan beri hep hayalimde 52-53 modelleri, yaş ilerledikçe CJ5 - 7 gibi değişti ama bir türlü böylesine ve erişebileceğim fiyatlara rastlamadım. Ne zamanki ihtiyacımıgiderecek binek harici aracıma sahip oluyorum, ondan sonra rastlıyordum... :
İmrenerek ama gözüm kalmadan baktım, size de alana da hayırlısı olsun...
Kusura bakmayın ama ben aracınızı beğenmedim..! Bayıldımmm!
Delikanlılığımdan beri hep hayalimde 52-53 modelleri, yaş ilerledikçe CJ5 - 7 gibi değişti ama bir türlü böylesine ve erişebileceğim fiyatlara rastlamadım. Ne zamanki ihtiyacımıgiderecek binek harici aracıma sahip oluyorum, ondan sonra rastlıyordum... :
İmrenerek ama gözüm kalmadan baktım, size de alana da hayırlısı olsun...
Güzel yorumlarınız için tşk ederim,bende aracımı severek kullandım ve yaptırdım,ancak küçük çocuğum olması ve onu bindirememem sebebiyle satmak durumundayım,isterimki benim kadar aracına özen ve emek gösterecek değerini bilecek birine gitsin...
Hardtopun altına fitil koydurmuştum,o yüksek kaldı onu değiştirip havalar açtığında resim çekip koyacağım...Henüz bende hardtopun rengine alışamadım...