Satılık orjinal The North Face Serac Gore-tex Paclite Teknik ceket (hardshell)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,918

ozanefe

Yeni Üye
Orjinal, sıfır, The North Face teknik ceket. Beden small (resimler aşağıda). Summit serisinden, goretex paclite, hafif ve katlanabilir, özellikle alpin tırmanışlar, bisiklet ve koşu gibi ağırlık ve hacimin önemli olduğu aktiviteler için ideal. T shirt hafifliğinde (small beden 280 gr) , gerekirse soft shell veya poların cebine sığacak kadar küçülebilen, ağır kış şartlarına uygun (etek boyu arkada uzun, salopetsiz giyilebilir, kapşon north face in son yıllarda çıkardığı modellerin aksine kask ile ve kasksız tam korumalı , uzun boyunluklu). Önde iki alpin tip cep (çanta sırt kayışlarının engellememesi için tasarlanmış , bu cepler ayrıca havalandırma olarak kullanılıyor) , kesim alpin fit (arcteryx ler gibi, slim fit e yakın ).
Tunç Fındık ın bu model ile ilgili incelemesi; http://www.tuncfindik.com/?p=1891

Aşağıdaki inceleme www.tuncfindik.com dan alınmıştır.
http://www.tuncfindik.com/?p=1891
283 gramlık bir Gore Tex dağ ceketi mi arıyorsunuz? The North Face Summit Serisi 2009 koleksiyonundan Serac Jacket size çok uygun! Gerek yazın duvar çıkarken çantada taşımak, gerek kış tırmanışında daima giymek, gerekse alpin buz tırmanışında kullanmak için ideal, sağlam ve hafif, üstün nitelikli bir su geçirmez- nefes alır kumaşlı Gore Tex Paclite ceket. Esnek kumaşlı, aşınabilecek yerlerde destekleri olan, ergonomik kesimli bir tırmanış ceketi olan Serac Jacket dağcılık için olabilecek en hafif ve işlevsel ceket.. Bu ürün adını iki buzulun birleştiği yerdeki beş katlı ev boyutunda ve devrilince korkunç çığlar yaratabilen tehlikeli derecede oynak buz kulelerinden alıyor.. Alpin tırmanış, özellikle buz tırmanışı ve yüksek dağcılık için ideal bir ürün. Toplam ağırlık M bedende 283 gram, kumaş ise 2 yönlü esnek Gore Tex Paclite ripstop. Hiç tereddütsüz diyebilirim ki gördüğüm ve kullandığım en iyi dağ ceketlerinden biri, şiddetle tavsiye edilir!

Artıları: Varla yok arası, yeryüzündeki en hafif Gore-Tex ceket. Paket boyutu adeta avuç içi boyutu, çantada nereye girdiğini kaybedebilirsiniz! Bantlı dikişleri ile yağmur, rüzgar ve esintiden en iyi korumayı sağlıyor. Esnetilmiş bir Gore Tex zar türü olan Paclite inatla suya mukavim ve zorlu aktivitede gayet iyi soluyabiliyor. Kesimi fit ve ergonomik, tırmanırken sizi hiç kısıtlamıyor çünkü gayet esnek kumaşlar kullanılmış.. Renkleri ve işçiliği çok iyi, kesimi ve şekli gayet fit ve güzel… Kapşonu gerçekten mükemmel, tamamen hacim ayarlı, sert vizörlü ve kaskla da takılabilir şekilde. Su geçirmez poliüretan ana ve cep fermuarları sağlam ve kullanışlı. Ceketi giymesi çıkartması çok rahat çünkü astarı yok (zaten bu sayede çok hafif ve hacimsiz). Gövde yanındaki fermuarlı cepler aynı zamanda açıldıklarında file havalandırma işlevine sahip. The North Face Mammatus Bib salopet ile mükemmel derecede iklim koşullarına dayanıklı ve sağlam, kaliteli bir giyim sistemi oluşturuyor. Kullanımı kolay ve basit kesimli, başarılı bir tasarım.

Eksileri: Çok hafif olması uzun ömürlülüğünü azaltabilir, bence tek sorunu bu olabilir. Teknik tırmanışta, gereken yerlerde ağır kullanım sırasında hasar görmesi kesin…Paclite Gore Tex’e göre daha ince olmasına karşın soluması, özellikle XCR veya Gore Tex Pro Shell’e göre sanki daha az. Ama hafifliği ve kullanışlılığı tüm bu detayları unutturuyor…….

Yurt dışı satış fiyatı 399 usd, türkiye sayış fiyatı 750 Ytl , benim satış fiyatım 295 usd. Ankara içi elden alışveriş yapabilirim. İlan ile ilgili her türlü soru ve görüşünüzü başlık altında belirtebilirsiniz, north face resmi sitesindeki fiyatı :
http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/mens-serac-jacket.html
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_4066.jpg

IMG_4067.jpg

IMG_4071.jpg

IMG_4079.jpg

IMG_4079.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık orjinal The North Face Serac Gore-tex Paclite Teknik ceket (hardshell)

İlan güncel, Ankara'da oturanlar deneyerek alabilirler. Her türlü soru ve görüşünüzü başlık altında belirtebilirsiniz.
Tunç Fındık' ın bu ceket ile ilgili yazdığı incelemeden kısa bir alıntı:
- " Alpin tırmanış, özellikle buz tırmanışı ve yüksek dağcılık için ideal bir ürün. Toplam ağırlık M bedende 283 gram, kumaş ise 2 yönlü esnek Gore Tex Paclite ripstop. Hiç tereddütsüz diyebilirim ki gördüğüm ve kullandığım en iyi dağ ceketlerinden biri, şiddetle tavsiye edilir!... The North Face Mammatus Bib salopet ile mükemmel derecede iklim koşullarına dayanıklı ve sağlam, kaliteli bir giyim sistemi oluşturuyor. Kullanımı kolay ve basit kesimli, başarılı bir tasarım."
(Alıntı: http://www.tuncfindik.com/?p=1891)
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_4070.jpg

IMG_4066.jpg

IMG_4068.jpg

IMG_4071.jpg

IMG_4077.jpg

Ynt: Satılık orjinal The North Face Serac Gore-tex Paclite Teknik ceket (hardshell)

İlan günceldir, fiyat 285 usd olmuştur. Her türlü soru ve görüşünüzü başlık altında belirtebilirsiniz.

görüş belirtebilirsiniz dediğiniz için yazıyorum :-\
ebay de kargo dahil 227 dolar

Syg.

yelbuga' Alıntı:
görüş belirtebilirsiniz dediğiniz için yazıyorum :-\
ebay de kargo dahil 227 dolar

Syg.

Merhaba , daha önce dediğim gibi ilan her türlü görüşe açık . Belirttiğiniz gibi bugün için ebay de en ucuz 227 usd ve o ilanda da asıl fiyatın 399 olduğu yazıyor . Kaldı ki diğer 3 açık artırmada ise aynı ceket için 359 - 369 dolar isteniyor (kargo dahil değil) . Sizin örnek verdiğiniz ilanı ele alırsak, eğer gümrük mevzuatından haberdarsanız amerika'dan devlet postası ile gelen kargo dahil 200 usd nin üstü fiyata sahip gönderiler için yüzde 20 vergi + damga pulu parası (2 -3 ytl) ödemek zorundasınız, bu durumda o ceketin fiyatı 270 usd yi buluyor.

Bu sitede Çin'den 100 - 150 ytl ye getirebileceğiniz, içinde - üzerinde goretex yazmasına rağmen gore-tex olmayan, sahte north face ceket için 350 ytl istenen ilanlar varken benim sattığım ceketin Türkiye fiyatının 750 ytl , ebay dışı normal site fiyatının (üzerindeki etikette yazdığı gibi) 399 usd olduğunu göz önüne alarak 285 usd nin makul olduğunu düşünüyorum, Ankara içi alıcılar deneyerek görerek alabilirler, isterlerse north face satan kar spor vs gibi bir yere beraber giderek orjinal olup olmadığını kontrol ettirebilirler,
Bilgilendirmeniz için teşekkürler ve selamlar.

takip

285 usd güncel

Orginalse fiyat uygun bence... bende hem cakmasi var hemde orginali Canada, biri usutuyor biri usutmuyor ama gor-tex te ikiside su gecirmiyor bilginize.

merhaba,
bende hem sahtesini hem orjinalini kullandım, ikiside su geçirmiyor fakat sahtesi teri dışarı iyi atamıyor ve çok efor sarfettiğinizde içten buğulanma yapıyor ve sonuç üşüyorsunuz. bu fiyata ceketim olmasa alırdım.

ozanefe' Alıntı:
...eğer gümrük mevzuatından haberdarsanız amerika'dan devlet postası ile gelen kargo dahil 200 usd nin üstü fiyata sahip gönderiler için yüzde 20 vergi + damga pulu parası (2 -3 ytl) ödemek zorundasınız, bu durumda o ceketin fiyatı 270 usd yi buluyor.

Gümrük konusunda bir bilgi vereyim. Bildiğiniz üzere 150Euro altına gümrük uygulanmıyordu. Ancak bu rakam 75 Euroya düşürülmüş. ( tahminen 98 - 99$ tekamül ediyor. ) Yurtdışı alışverişlerinizdeki hesaplamanızı ona göre yapınız.
Tecrübe ile Sabit:
2 hafta önce amazondan 108 $a saat aldım. Gümrüğe takıldı. DHL ile ürün PTC şeklinde geldiği için sadece 70 TL ek ücret ( gümrük vergisini gömnderen ödedi. Bu konşimento masrafıdır ) vererek saati aldım..

Selamlar..

Ekleme için teşekkürler, yeni mevzuattan haberdarım. Ceketi kullandığım için satıştan kaldırıyorum. sciencepeople (K.Emre AKDERE) mesajınızı yeni gördüm, şu an için özel mesaj atma hakkına sahip olmadığım için buradan cevap veriyorum. İleride ikinci el olarak tekrar satışa koyabilirim.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR