Satılık Özel Yapım Arb Tipi 95/98 Arası Modellere Uygun Vinç Tamponu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,752

langona

4x4 çaresi olmayan bir hastalıktır...
Yer
BALIKESİR/AKÇAY
merhaba. 97 model grand cherokee aracıma yaptırdığım özel yapım arb tipi vinç tamponunu aracımı orjinal haliyle sattığım için satıyorum, tampon resimlerdede gözüktüğü gibi özel imalattır vinç yuvası 7 ml diğer kısımları 5 ml sacdan yapılmıştır, tamponun toplam ağırlığı 65 kg 6 ay kadar aracın üzerinde kaldı ve yeni söktüm boyalı darbesiz sisleride üzerindedir bağlantı ayakları ve civatalarıyla beraber verilecektir montajı çok basittir saygılar.

pazarlıksız son fiyat : 900 tl
kargo alıcıya aittir.

CAM00132.jpg

CAM00131.jpg

CAM00134.jpg

IMG161.jpg

IMG159.jpg

Ynt: Satılık Özel Yapım Arb Tipi 95/98 Arası Modellere Uygun Vinç Tamponu

fiyatı düşürdüm pazarlıksız son fiyat ( 750 tl ) yetişen alır.

dodge durangoya olup olmuyacağını bilemiyorum tampon grand cherokeye göre yapılmış ölçüler sizin araca uymayabilir saygılar.

son fiyat kargo alıcıya aittir.

650 tl alan kazanır kaçırılmıyacak bir tampon.

uymaz malesef, 95-98 arası grand cheroke'ye uygun olarak yapılmıştır tampon saygılar.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR