churchward
Fatih
Kamplı faaliyetimin olmadığı ve olmayacak gibi göründüğünden dolayı 1 yıl önce aldığım hiç bir kusuru olmayan bu bu çantayı http://www.kutupayisi.com/Product.aspx?ProductId=5317 satıyorum. sadece 5-6 defa günübirlik faaliyette kullandım.Ağırlık olarak ağır gelmese de ebadının büyük olmasından dolayı rahatsızlık duydum ve kullanmadım sonra. lise zamanından kalma ufak sırt çantasıyla idare ettim=)
Kumaş olarak oldukça sağlam bu çantayı yırtıp sökmeniz özel çaba gerektirir=) sırt sistemini kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Almak isteyen arkadaşlar izmirden olursa iyi olur çünkü ben izmirdeyim=) iki taraf da kocaman çanta için kargo masrafına katlanmak zorunda kalmasın zira ikinci el almanın avantajı kalmaz.
Fiyat: 150 lira
Kumaş olarak oldukça sağlam bu çantayı yırtıp sökmeniz özel çaba gerektirir=) sırt sistemini kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Almak isteyen arkadaşlar izmirden olursa iyi olur çünkü ben izmirdeyim=) iki taraf da kocaman çanta için kargo masrafına katlanmak zorunda kalmasın zira ikinci el almanın avantajı kalmaz.
Fiyat: 150 lira