Ynt: Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz
Selam kardeşim,
Arazi için suzukı iyi bir tercih. Ama senin düşündüğün araba çok cazip bir fiyat ve araba değil gibi.
Bende 5 kapılısı ve 2001 modeli var, 4 senedir kullanıyorum ve çok memnunum.
Bak burası çok önemli; ben arazi tipi bir aracı doktordan aldım, bakımlarını yapan servisle birebir kayıtlarınıda gördükten sonra aldım. (hani derler ya, doktordan satılık ya da bayandan satılık). Ama burada farklı bir doktordan alım var. Aracı alırken sordum ona; araziye nasıl takılıyor diye.. Dedi ki; ben hiç arazi vitesini kullanmadım. İşte burası çok hoşuma gitmişti.
Bahsettiğin araç madenciler tarafından şantiyelerde kullanıldıysa (ki, bunu sana söylemezler) sakın yaklaşma....
Rent a car olarak toroslarda kullanıldıysa da aynı yola çıkar. Kolay kolay parça eskitmez ama, parçası çok pahalıdır. Eğer km.si 160.000 ise önemli değil. Ama o km.yi hangi şartlarda yaptı bilemezsin.
İllaki bu araç diyeceksen çok güvendiğin iyi bir servise ya da jeep çiye göster ve istediğin gibi olana kadar kaç para masraf gider iyi hesap ettir. Sonradan üzülmek fayda etmez.
ha birde, tüp mutlaka önemli. 16-20 krş/km. yakar. Performansıda düşürmez. Temiz bir suzukı alabilirsen her yerde hem zevk hemde güvenle gezebilirsin.
hayırlısı olsun