satılık suzuki samurai

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiperaktif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,678

hiperaktif

Denemeden olmaz deme !
Yer
sarıyer&üsküdar
Abiler ailemin offroad sevgisinden uzak olduğu için aracımı satıyorum araç makaslı konforlu değil diye dırdır etmeleri bıktırdı samurai 96 model olan aracımı satıyorum fiyatı uygun gibi 10.000 tl veren vericem . araç hakkında detaylı bilgi verebilirim . fiyatta hatam varsa düzeltip uygun bişeler yapabiliriz aracıma güveniyorum .

sahibinden : İlan no: #48512491

Etiketler
Ynt: satılık suzuki samurai

Enes hayırlı olsun .
Fiyat uygun muş tekkapı olmasa kaptıydım valla bendede aynı dert olduğu için 4 kapı konfor arıyorum :smiley:)

hiç sorma abi bi araziye çıkmak nasip olmadı :D abi kapı sorun değilde makaslı yok rahat değil yok çukurdan sert geçio araç sert dedim satarım ne yaparsanız yapın dedim ama yaz ayında kendi paramla alırım ona karışamazlar :D:D:D Çamura bulandık bikere :D satmadan bi kemere gidelim abi :D

İstanbul .

hiperaktif' Alıntı:
hiç sorma abi bi araziye çıkmak nasip olmadı :D abi kapı sorun değilde makaslı yok rahat değil yok çukurdan sert geçio araç sert dedim satarım ne yaparsanız yapın dedim ama yaz ayında kendi paramla alırım ona karışamazlar :D:D:D Çamura bulandık bikere :D satmadan bi kemere gidelim abi :D

İstanbul .

Enes hayırlı satışlar, kısmet olmadı demek gezi

Nickinizin altında enes kütahya yazısı olduğu için belki Kütahyadasınızdır diye ummuştum...Araca bakmak isterdim ama İstanbul çok uzak.Bu arada site üyelerine fiyatta baya bir kıyak geçiyorsunuz ;) ;)

saol abim :D Yok abi güzel bi gezi nasip olmadı genelde kendim felan öle ufak grup gezileri yaptık :D bunu satıcam ailem kendine göre bir araç alır büyük ihtimal arabadan şikayetçi olan onlar yazın ben kendi paramla gene bir samurai alıcam inş :D

o kadar emek verdimki sattığım kişinin aracı bilen olması lazım sahibindende anlamayan çok saçma tekliflerde bulunuyolar o yüzden bu fiyat normal :D

""saol abim Yok abi güzel bi gezi nasip olmadı genelde kendim felan öle ufak grup gezileri yaptık bunu satıcam ailem kendine göre bir araç alır büyük ihtimal arabadan şikayetçi olan onlar yazın ben kendi paramla gene bir samurai alıcam inş""

Enes Bey madem tekrar samurai alacaksınız 10.000 liraya sizin aracı alayım paranız olunca geri aynı fiyata benden alırsınız :smiley: nasıl fikir ama :smiley:

süper fikir ama ben o kadar parayı 3 ayda toplayamamki abi ben bitane buldum adam 2.500 tl 92 model ruhsatsız satıyor . yazın işe girerim anca o kadarını alırım onuda yavas yavas toplarım Allahın izniyle. ailem şikayetçi olmasa arabadan, ben hayatta satmam abi . :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR