Abiler ailemin offroad sevgisinden uzak olduğu için aracımı satıyorum araç makaslı konforlu değil diye dırdır etmeleri bıktırdı samurai 96 model olan aracımı satıyorum fiyatı uygun gibi 10.000 tl veren vericem . araç hakkında detaylı bilgi verebilirim . fiyatta hatam varsa düzeltip uygun bişeler yapabiliriz aracıma güveniyorum .
hiç sorma abi bi araziye çıkmak nasip olmadı abi kapı sorun değilde makaslı yok rahat değil yok çukurdan sert geçio araç sert dedim satarım ne yaparsanız yapın dedim ama yaz ayında kendi paramla alırım ona karışamazlar Çamura bulandık bikere satmadan bi kemere gidelim abi
hiç sorma abi bi araziye çıkmak nasip olmadı abi kapı sorun değilde makaslı yok rahat değil yok çukurdan sert geçio araç sert dedim satarım ne yaparsanız yapın dedim ama yaz ayında kendi paramla alırım ona karışamazlar Çamura bulandık bikere satmadan bi kemere gidelim abi
Nickinizin altında enes kütahya yazısı olduğu için belki Kütahyadasınızdır diye ummuştum...Araca bakmak isterdim ama İstanbul çok uzak.Bu arada site üyelerine fiyatta baya bir kıyak geçiyorsunuz
saol abim Yok abi güzel bi gezi nasip olmadı genelde kendim felan öle ufak grup gezileri yaptık bunu satıcam ailem kendine göre bir araç alır büyük ihtimal arabadan şikayetçi olan onlar yazın ben kendi paramla gene bir samurai alıcam inş
o kadar emek verdimki sattığım kişinin aracı bilen olması lazım sahibindende anlamayan çok saçma tekliflerde bulunuyolar o yüzden bu fiyat normal
""saol abim Yok abi güzel bi gezi nasip olmadı genelde kendim felan öle ufak grup gezileri yaptık bunu satıcam ailem kendine göre bir araç alır büyük ihtimal arabadan şikayetçi olan onlar yazın ben kendi paramla gene bir samurai alıcam inş""
Enes Bey madem tekrar samurai alacaksınız 10.000 liraya sizin aracı alayım paranız olunca geri aynı fiyata benden alırsınız nasıl fikir ama
süper fikir ama ben o kadar parayı 3 ayda toplayamamki abi ben bitane buldum adam 2.500 tl 92 model ruhsatsız satıyor . yazın işe girerim anca o kadarını alırım onuda yavas yavas toplarım Allahın izniyle. ailem şikayetçi olmasa arabadan, ben hayatta satmam abi .