altannn
Ana Kamp
T3 ü alali 1 sene olmadi, ufak tefek param oldukca, gönlümce düzeltmeye toplamaya calisiyorum.
Deneme usulü yurt disindan, kazara yurticinden, biraz Arkin'dan, biraz Insel'den parca topladim.
Gecen hafta da karavan ruhsatini alinca, araci gümrükten cikartan "zevkli" arkadaslarin yaptigi "cakma" Multivan koltuklari da artik gereksiz ve yer tutan eysalarla, ne idügü belirsiz kutular arasinda yerlerini aldilar.
Uzun lafin kisasi, asagidaki parcalar satiliktir. Fiyat yazmiyorum, ihtiyaci olan ne kadar verebiliyorsa buyursun teklif versin.
Sonra da alsin götürsün...

Multivan orta üclü koltuk (emniyet kemerli)

T3 sag ön koltugu (kizakli)

Torpido gözü (acik/kapaksiz modeli)

Vites kolu körügü (siyah)

El freni körügü (siyah)

Sol ön sinyal lambasi (ampulu yok) (cok eski)

2 adet sag ön fren lambasi (ampulleri dahil) (cok temiz)

Arka silecek aksani zimbirtilari (bunlarin her birinin ismi var mi acaba?)

Blaupunkt (10 cm capli) Hoperlör kapaklari (Arkadaki üst dolap ve ön kapi icleri üzerindeki deliklere uygun)

KENWOOD Kaset calar (4 x 45 yaziyo üzerinde), Ön paneli cikiyor, + alana kasetli CD adaptörü hediye (bir ucu kaset, digeri MP3 ya da CD calar OUT kismina girecek uc, kaliteden biraz ödünle kasetcalarda cd ya da MP3 rahatligi)

3 adet 185/14 Beyaz (yikarsaniz beyazi cikiyo) lastik aksesuari...
Deneme usulü yurt disindan, kazara yurticinden, biraz Arkin'dan, biraz Insel'den parca topladim.
Gecen hafta da karavan ruhsatini alinca, araci gümrükten cikartan "zevkli" arkadaslarin yaptigi "cakma" Multivan koltuklari da artik gereksiz ve yer tutan eysalarla, ne idügü belirsiz kutular arasinda yerlerini aldilar.
Uzun lafin kisasi, asagidaki parcalar satiliktir. Fiyat yazmiyorum, ihtiyaci olan ne kadar verebiliyorsa buyursun teklif versin.
Sonra da alsin götürsün...

Multivan orta üclü koltuk (emniyet kemerli)

T3 sag ön koltugu (kizakli)

Torpido gözü (acik/kapaksiz modeli)

Vites kolu körügü (siyah)

El freni körügü (siyah)

Sol ön sinyal lambasi (ampulu yok) (cok eski)

2 adet sag ön fren lambasi (ampulleri dahil) (cok temiz)

Arka silecek aksani zimbirtilari (bunlarin her birinin ismi var mi acaba?)

Blaupunkt (10 cm capli) Hoperlör kapaklari (Arkadaki üst dolap ve ön kapi icleri üzerindeki deliklere uygun)

KENWOOD Kaset calar (4 x 45 yaziyo üzerinde), Ön paneli cikiyor, + alana kasetli CD adaptörü hediye (bir ucu kaset, digeri MP3 ya da CD calar OUT kismina girecek uc, kaliteden biraz ödünle kasetcalarda cd ya da MP3 rahatligi)

3 adet 185/14 Beyaz (yikarsaniz beyazi cikiyo) lastik aksesuari...