Satılık Tavan Barları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,566

hsbasar

Zirve
Yer
Ankara
Aracıma G4 tavan sepeti yaptıracağımdan, elimdeki 3 set tavan barı satılıktır.

1) Jeep XJ için uygun Thule marka 2 adet tavan barı. Barlara ait kilitlerin anahtarını kaybettiğimden yapılabiliyorsa yeni anahtar yapılmalı veya kilitler değiştirilmeli. Alış fiyatı 250 euro, benim istediğim fiyat 100 euro

[attachment=1]

[attachment=2]

2) Discovery 1 için 3 adet OTS üretimi bar ve bunları sağlamlaştırmak için her iki yanda bağlantı barları. Ayak yüksekliği 35 cm. Sadece 2 aydır aracın üzerinde. Alış fiyatım 200 TL, istediğim fiyat 100 TL

[attachment=3]

3) LC FJ40 ile birlikte kullanıldığım 3 adet OTS üretimi bar, ayak yüksekliği 17 cm, 6 ay kadar kullanıldı. Aldığım fiyat 90 TL, istediğim fiyat 50 TL

[attachment=4]

Barların hepsi iyi durumda olup, yenidsinden farksızdır. OTS üretimi olan barların ayakları hareketlidir, farklı genişlikteki araçlara uyarlanabilir.
24 Ocakta Türkiyeye dönmüş olacağım, bu tarihten sonra Ankarada elden teslim alınabilir veya kargoya verebilirim.

DSC08808_1.jpg

DSC02542_.jpg

15624731aez_2.jpg

15624731y70_2.jpg

Ynt: Satılık Tavan Barları

Thule, anahtarlar için 25 euro, kilitlerin değişimi için 60 euro istiyor. Kilide uygun anahtar ellerinde olmazsa veya temin edilemiyorsa kilit değişimine gidiliyormuş. İnternetten iletişim bilgileri rahatlıkla bulunuyor. Başıma gelmişti, o nedenle paylaşayım istedim.

GezenGen' Alıntı:
Thule, anahtarlar için 25 euro, kilitlerin değişimi için 60 euro istiyor. Kilide uygun anahtar ellerinde olmazsa veya temin edilemiyorsa kilit değişimine gidiliyormuş. İnternetten iletişim bilgileri rahatlıkla bulunuyor. Başıma gelmişti, o nedenle paylaşayım istedim.

Teşekkür ederim, benim içinde güzel bir bilgi oldu.
Bu arada, Thulenin ayakları güzel ve güçlü, 2 tanesi tavan çadırını ve içinde yatan insanları taşımaya yetiyor.

sedat bey bende discovery 2var bu araca sizdeki dicovery 1 ayakları alıp takmak istiyorum olurmuayrıca tel ile görüşebilirsek sevinirim telefonum 05054868119

Sayın safur disco 2 ye tam olur. bildiğim kadarı ile ölçüler aynı ve yağmur oluğuna monte ediliyor sizin araçtada.
Ben şu an libyadayım, bulunduğum bölgede telefon imkanı yok, 24 ocaktan sonra telefonlaşabiliriz ancak.
Benim telefonumda 0505 256 00 28
Ankaradaysanız aracım TPAO nun otoparkında, ayakları arabanın üzerinde görebilirsiniz.

Yukarıda yazmayı unutmuşum, 2. settin fotoğrafında en önde yer alan alçak ayak 3. setin parçası.

mergen' Alıntı:
Sedat,OTS firmasının fotoğraf albümünde senin ve Cihan'ın aracının fotoğrafları var.

http://picasaweb.google.com.tr/otsweb/Toyota#

http://picasaweb.google.com.tr/otsweb/LandRover#

Buı arada Toyota için 4 ayak = 1 set'midir?

Toyotada da 3 ayak 1 set, çadırı discoya geçirirken sis takarım diye toyotadakilerinden birini discoya aktarmıştım.

Şükrü tek olarak bilmiyorum, ama şöyle söyleyebilirim.
OTS nin ayakları piyasada satılan standart ayaklardan daha sağlam.
Toyotadaki ayaklarda ikii yetişkin ve bir çocuk çok rahat yattık ve barlar bel vermedi.
yani 3 ayak çadırla beraber 200 kilonun üzerinde yük taşıyor.

bu arada OTS nin albümünde bende çıkmışım, hemde gezenbilir tişörtümle ;D

http://picasaweb.google.com.tr/otsweb/Toyota#5381661966093957298

http://picasaweb.google.com.tr/otsweb/Toyota#5381662154876736594

bu da discodaki ayaklar

http://picasaweb.google.com.tr/otsweb/LandRover#5405721195268752978

thule hakikaten cok saglam.. matkap ile delmek için bir hayli ugrasmıstık..

Tayfun bey Ankaraya geldim ancak o seti sizden önce istemiş olan bir arkadaşımıza verdim.

1. ve 3. set satılmıştır, sadece 2 set duruyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR