SATILIK..... TROLL A Çadır (Eusebio marka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tommycan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,108

tommycan

Kamp III
Yer
İSTANBUL
Selam....Linkteki çadırla kumaş kısmı birebir aynı olup, sadece pol (çubuk) kalınlığı 8.5 mm olan Troll A çadırımı fazlalıktan dolayı elden çıkarmak istiyorum.... Herhangi bir hasarı yok....Kirli değil......Altlık sererek kullandım.....ALTLIĞIN FİYATI 320 TL... yanında çadır hediyesi.... http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=28&alt_kat_id=171&id=6020 Not.... ÇADIR TROLL A 'DIR... Dikkatten kaçmasın...

Etiketler

Ynt: SATILIK..... TROLL A Çadır (Eusebio marka)

akın61' Alıntı:
acelelm yok demiştin abi ?

Sen net bir şey söylemedin diye hatırlıyorum Mahmut kardeş.............linki incele.........soracağın bir şey olursa mesaj atabilirsin............kurulmuş olarak görmek istersen onu da hallederiz........koyacak yer yok .........eşim de kamp olayını sevmediği için daha bir gözüne batıyor..... ;D çadırı evin içinde odadan odaya gezdiriyorum.....bir süre arabanın bagajında taşıdım ......ama o da uzun ömürlü olmadı.........
almak istiyorsan senin için rezerve edeyim mi?
selamlar

haziran 20 ye kadar bekleyebilirsen bahsi geçen meblağ üzerinden talibim abi :smiley: hanım konusuna gelince aynı dert binde de var şu offroad ve kamp olayını sevdiremedim gitti. doğa diyorum yeşillik diyorum stres yok diyorum ama namümkün :p

çadırı teslim aldık teşekkür ederim Kadir abi... başka çadırın yoksa konu kapanabilir :smiley:

Rica ederim Mahmut Kardeşim.....güzel faaliyetlerde kullan inşallah......

önce kullanmayı öğretmen lazım abi ne zaman gidiyoruz? :smiley:))))))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR