Satilik VW T3 Koltuklari..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altannn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,684

altannn

Ana Kamp
Benim T3 den cikma koltuklari satiyorum.
Arka (orta) üclü (vidali) ve ön (kizakli) ikili koltuklarin fotolari asagida.
Gümrükten 9 kisilik cikarmislar Multivan'i.
Cakma koltuklari da uyduruvermisler.

Isyerimin deposunda duruyorlar. Yakindan bakmak isteyen olursa Esenler (Giyimkent) deyim.
Fiyati konusunda gercekten hicbir fikrim yok...
Siz degerini benden daha iyi biliyorsunuzdur, eminim...

arkaf.jpg

55589641.jpg

Etiketler
Ynt: Satilik VW T3 Koltuklari..

ilgilenenlere:

http://www.sahibinden.com/1991_caravella-c_8_1_koltuk-80WQQaXQQ20656168WQQpXQQdisplayitem

Bi de benim koltuklari alacakti bi arkadas muayene icin? nooldu? bütün mesajlar silinmis?!?

Kolay gelsin kardeş bana çok acil peşin olarak o koltuklar lazım.sizden ricam adresiniz falan belli değil 0538 405 37 25 nolu telefonumu arıyarak adres ve fiyatı belirtebilirmisiniz?Yanlız en kısa zamanda çok acil olarak bilgilendirirseniz sevinirim...SAYGILARIMLA... Ben Hikmet...

Yahu Altan ım;

Bus buluşmasına gitmiyormuyumuz
Sen arabayı parcalaya parcalaya satmaya baslamıssın :smiley:

derttt' Alıntı:
Kolay gelsin kardeş bana çok acil peşin olarak o koltuklar lazım.sizden ricam adresiniz falan belli değil 0538 405 37 25 nolu telefonumu arıyarak adres ve fiyatı belirtebilirmisiniz?Yanlız en kısa zamanda çok acil olarak bilgilendirirseniz sevinirim...SAYGILARIMLA... Ben Hikmet...

arkadaslardan ögrendigim kadariyla, ruhsata 9 kisilik kayitli oldugu icin bir sonraki muayeneye ve ruhsati "karavan" a cevirene kadar koltuklari satamiyorum. Kusura bakmayin...

BOBO, Discovery'e cakma koltuk yaptim... Uyarsa...

http://failads.com/wp-content/uploads/2009/10/recaro-car-seat.jpg

Kardeş mümkünse muayneden geçirebilmek için geçici olarakta olsa koltukları alabilmem mümkünmü acaba? cvp yazarsanız sevinirim...

derttt' Alıntı:
Kardeş mümkünse muayneden geçirebilmek için geçici olarakta olsa koltukları alabilmem mümkünmü acaba? cvp yazarsanız sevinirim...

kusura bakmayin, haftasonu VOSVOS bulusmasindan beri ilk defa aciyorum bilgisayari.

0212 438 30 22 (isyeri) nosundan bana ulasabilirsiniz...

Koltuklar is yerinin deposunda...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR