Satılık Ya Da Takas 30/95 /15 M-t Lastik-vinç-jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kuzay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,886

Kuzay

Kamp I
Yer
istanbul - Şile
İstanbul'da

- Hercules marka 30/9.5/15 M/T (çivi uygulanabilir) Çok iyi durumda 3 adet ve orta seviyede 1 adet (Lastikçi toplam 1200 TL. veriyor)

mt2.jpg

mt3.jpg

jant.jpg

Ekli dosyalar

• M-T-lastik.jpg
    M-T-lastik.jpg
    40.5 KB · Görüntüleme: 687

Etiketler

Ynt: Satılık Ya Da Takas 30/95 /15 M-t Lastik-vinç-jant

Kuzay' Alıntı:
- Britpart 9000 Vinç (motoru çalışmıyor) ve aksamı (kumanda + çelik halat ve kanca + 4 yollu silindir makara) parça parça ya da tamamen.
Satılıktır.

Merhaba Sn.Kuzay,

Vinç ve ekipmanları için toplu olarak ne kadar ücret düşünüyorsunuz, birde motor arızası dışında mekanik sistemlerde bir sorun varmı?

orhancengizk' Alıntı:
Merhaba Sn.Kuzay,

Vinç ve ekipmanları için toplu olarak ne kadar ücret düşünüyorsunuz, birde motor arızası dışında mekanik sistemlerde bir sorun varmı?

Merhaba Orhan Bey,

Arızasının tam olarak ne olduğunu anlamış değilim. Kaput içindeki kutusu çalışıyor, kumandaya basınca klak sesi geliyor ama motor sarma yapmıyor. Sıkışmış olabilir, paslanma yapmış olabilir. Tamamen yanmış olabilir. Haftasonu usta bakacak net olarak o zaman ne olduğunu söyleyebilirim. Ancak ustanın genel düşüncesi yaptırmaya değmeyeceği yönünde. Kimsenin de ahını almak istemem açıkçası. Anca yedek parça olabilir, parçaları bir arkadaşın işini görür diye yazdım.

Merhaba Mustafa Bey,

Vinç şu an ustada, söküm işi biraz uzun sürdü. Kendisinden haber alır almaz size döneceğim.

Kusura bakmayın hayatımda ilk kez ikinci el bişeyleri değerlendirmeye çalışıyorum. Biraz acemiyim bu satış konularında. Bir örneği de yok ki bozuk vincin fiyatı ne olur ona göre yazayım. Bana asıl gerekli lastiklerle de ilgilenemedim bu sürede. :(

merhaba vincinizi arzalı halde almak ısterım bir telefon numarası verırsenız goruselım 0507 935 40 84 onur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR