Satlık Mercedes W115 hidrolik direksiyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,852

osman

Kamp III
Kendi aracım için aldığım ancak bu projeden vazgeçtiğim için elimdeki 115 kasa mercedes hidrolik direksiyonumu satıyorum. Willys de uygulandığı için CJ ye de uyacağını düşünüyorum. Sanırım forumda konu ile alakalı yazışmalar olmuştu.

Pompa ve kutu mevcut, yağ kutusu yoktur.

yedek parça 005.JPG

yedek parça 006.JPG

yedek parça 007.JPG

yedek parça 008.JPG

yedek parça 009.JPG

Etiketler
direksiyon

Ynt: Satlık Mercedes W115 hidrolik direksiyon

Ürün durumu, iletişim ve fiyat bilgisi eklenir ise ürüne talip olabilirim ihtiyacım vardı bunlara saygılar

SaygınOzdemir' Alıntı:
Ürün durumu, iletişim ve fiyat bilgisi eklenir ise ürüne talip olabilirim ihtiyacım vardı bunlara saygılar

Saygın, ekteki fotoğraf Mercedes direksiyon sistemi takılmış bir CJ'ye ait. Bu konuda benim detaylı bilgim yok. Önce pompa ve kutunun orijinal sistemine uygunluğunu araştır. Sonra böyle bir direksiyon takmak zorunda kalma.

Image1.jpg

Buggy' Alıntı:
Saygın, ekteki fotoğraf Mercedes direksiyon sistemi takılmış bir CJ'ye ait. Bu konuda benim detaylı bilgim yok. Önce pompa ve kutunun orijinal sistemine uygunluğunu araştır. Sonra böyle bir direksiyon takmak zorunda kalma.

Fotoğraf gerçekten ürkütücü geldi emin abi :eek: büyüklerimizin lafını dinlemek en iyisi 2.site amerikancılarını turlamam lazım bugün teşekkür ederim saygılar.

Bu fotoğraftaki niye böyle olmuş, şahsen bende anlamadım.

Saygın bey,

Ben bu kutuyu 2003 senesinde yan tarfından çarpılmış bir bir 115 kasa mercedesten almıştım, benim araç şase arası dar olduğu için <( benim araç cj değil) sığmadı, ileriye de alıp fazla değişiklik yapmak istemedim, kendi kutusu da yeterince hafif olduğu için vazgeçtim.

8-9 senedir depoda yattığı için biraz yağ ve toz içinde.

Telefonum 0543 5569818, arasanız ölçüleri verebilirim,en azından kafanız biraz daha rahatlar.

osman' Alıntı:

Saygın bey,

Ben bu kutuyu 2003 senesinde yan tarfından çarpılmış bir bir 115 kasa mercedesten almıştım, benim araç şase arası dar olduğu için <( benim araç cj değil) sığmadı, ileriye de alıp fazla değişiklik yapmak istemedim, kendi kutusu da yeterince hafif olduğu için vazgeçtim.

Telefonum 0543 5569818, arasanız ölçüleri verebilirim,en azından kafanız biraz daha rahatlar.

Ölçüler fazla önemli değil bence. Kutu ve pompa, CJ'nin orijinal direksiyon şaftına uyuyorsa resimdeki gibi bir görüntü kirliliği olmaz. Bağlantı noktalarının uyumu, yerine sığıp sığmayacağından daha önemli.

Buggy' Alıntı:
Ölçüler fazla önemli değil bence. Kutu ve pompa, CJ'nin orijinal direksiyon şaftına uyuyorsa resimdeki gibi bir görüntü kirliliği olmaz. Bağlantı noktalarının uyumu, yerine sığıp sığmayacağından daha önemli.
Haklısın emin abi bir çok kişi ile görüştüm(en ikna edici seyit abi oldu ) orjinalini bozmamaya karar verdim.Üzerindeki direksiyon kutusu rektefe edeceğim hiç bir çare bulamazsam gene orjinal hidrolik direksiyon alacağım :smiley:

osman' Alıntı:

Saygın bey,

Teşekkür ederim ilginize almaktan vazgeçmek durumunda kaldım hayırlı satışlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.