Scout 800b Restorasyon Projem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baysal27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,457
maşallah restorasyon çok güzel ilerliyor.

size nacizane tavsiyem eğer günlük kullanmayacaksanız LPG takmayın, araç orijinal kalsın

Elinize sağlık çok güzel bir proje. Karbüratörlü araçlara lpg takılınca blos lpg mikserin önerildiğini okudum kendim kullanıp deneyimlemedim. Hava girişine bant vs olaylarına gerek kalmadan emişe göre lpg gönderimi sağlıyormuş.

Araba çok ve güzel orjinaline yakın oldu. Ellerinize sağlık valla. Ancak şu lastikleri biraz daha büyütseniz nasıl olur acaba ? hem elinizin altında bir konu değil mi ?

İş yoğunluğundan dolayı uzun zamandır araca elim değmedi. Daha bugün hardtopu yeni üzerine attım. Ruhsat işlemleri hala hallolmadı bizde pek üzerine düşemedik. Kapı fitillerinde orjinali olmadığı için biz birşeyler uydurduk gayet güzel oldu. Kapı ayarlarını yaptırdık. Bunlarda en son resimleri. Bundan sonra atacağım resimler inşallah asfalt üzerinde olacak.

Araç bitti. Sonunda asflata indirdik. Performansı beklediğimizden iyi oldu. Yakıt ta beklediğimizden yüksek oldu Ruhsat işlemlerini başlatıyoruz. LPG arayışına girdik. CNG hakkında bilgi sahibi olan varsa önerilerini bekliyoruz. LPG konusunda ise performans için herkes BRC önermekte sizin düşünceleriniz neler ?

maşallah orjinalliğini bozmadan çok çabuk toplamışınız konuyu yeni gördüm birçok arkadaş bir yıl ve üstü zamanlarda topluyor güle güle kullanın

İlk yapmak istediğim aracı sizin gibi boyatıp, içini toparlatmak. Koltuk kaplama vs.