<div class="bbWrapper">Küçüklüğümden beridir hayalimdir.<br />
şimdi üniversite 3. sınıfım ve çok daha geç olmadan bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum<br />
aslında hedefim 1.000 km yürümekti ancak biraz sınırımı aşmak istedim ve okuduğum şehir ve yaşadığım şehir arası yürüyüş yapmak istedim.<br />
Erzurum-Antalya =yaklaşık 1400 km kadar<br />
<br />
ilk seferim olacak ve zorlanıcağımı biliyorum ama yinede vazgeçmek istemiyorum<br />
<br />
birkaç sorum olucaktı ;<br />
-1400 km yi ortalama bi insan günde 60-70 km yürüyebilir diyorlar ancak bu hergün için imkansız geliyor,bir süre sonra ister istemez zihinsel ve bedensel olarak yorulursun daha önce uzun bir yürüyüşe çıkan birisi yardım ederse çok sevinirim <br />
1400 km yi kaç günde veya ayda yürüyebilirim ? <br />
<br />
-yanıma almam gereken araç-gereçler nelerdir ?<br />
<br />
-Malum doğada yürüyecem ve vahşi hayvanlar olucaktır örn. tilki,kurt,ayı vb. bunlar için almam gereken önlemler varmıdır ?<br />
<br />
-Olabildiğince doğada konaklama yapmayı düşünüyorum(zorda kalırsam tren istasyonları,havaalanları vb olabilir)<br />
kesinlikle otel,motel,pansiyon tarzı yerlerde kalmak istemiyorum kendimi test etmek istiyorum<br />
<br />
-bu uzun yürüyüşe başlamadan önce kendimi eğitmek istiyorum,aklıma ağırlıkları var 2kg lık onlarla 1-2 ay ısınma yürüyüşleri yapıp kendimi hazırlamak tarzında<br />
<br />
-dikkat etmem gereken yerler,önlem olarak yapmam gereken,zorluk çekebileceğim anlar hakkında deneyimleriniz veya duyduğunuz ve bana öğüt veya tavsiye verebileceğiniz başka şeyler varmıdır ?<br />
<br />
Şimdiden çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.</div>