KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
size ve size destek olanlara şimdiden hayırlı olsun ben gelemesemde kalbim sizlerle(on temmuz doğum günüm ve o gün mutlaka tekirdağda olmak zorundayım mutlaka)
ben 10 temmuzda tekirdağda olmak zorundayım. eski kız arkadaşımı ikna etmek için kapısının önünde yatmaya razıyken. neyse görüşmek üzere sevgiyle kal.
derken ben yoktum cevabını burdan vereyim Özay arkadaşını birkaç gün önce ikna et ve hem programa katılmış olursun hemde ANKARADA beraber kutlarız yaşlanmanı yada gençleşmeni SEVGİLER SAYGILAR.
Program bu kadar netleşmek üzereyken kel alaka olacak ama;
Aynı gün ve saatte tüm Türkiye'de her şehrin grupları, kendi şehrinde sabahtan akşama kadar, önceden hazırlanılmış rota eşliğinde bayraklar ve ortak bir sloganın sticker ını çoğaltarak dolaşsa ve bu bilgi önceden basınla paylaşılsa, daha fazla katılımlı ve daha göz önünde olmazmı acaba?
Ankara grubu Anıtkabir'e de gider, Çanakkale grubu, İstanbul........ şehitliklere de gider
Tüm Türkiye'de daha etkili ve koordine bir haraket olur diye düşünüyorum.
İşleri gereği farklı illerde olanlar bulundukları illerdeki buluşma noktalarına gelebilirler, katılım çok daha fazla olur.
Mert öncelikle böyle bir başlık açmış olman beni ve anladığım kadarıyla herkezi sevindirdi, tüm dostlar bir olup bir şeyler yapabilirsek ne mutlu,
Ama, keşke bu terör laneti olmasaydı ve böyle bir başlık açılmamış olsaydı :'(
Şehitlerimize Allahtan rahmet geride bıraktıklarına sabır diliyorum.....
3.gezenbiklir festivalinden sonra bu konu içinde bir netlik kazandırırız.
Birçok arkadaş bu konununda az çok takipcisi oldu vede yönetimin hazırlayacağı bir organizasyon olmalı.
3.gezenbiklir festivalinden sonra bu konu içinde bir netlik kazandırırız.
Birçok arkadaş bu konununda az çok takipcisi oldu vede yönetimin hazırlayacağı bir organizasyon olmalı.
iyi bir fikir .. aslında festivalde konusu önceden belirlenmiş yada kamp yerinde alternatıf konular için katılımcıların oyları ile belirlenerek seçilen konularda AÇIK HAVA serbest tartışma,paylaşma forumları düzenlense güzel olurdu ...
Arkadaşlar 11 Temmuz Pazar günü Ankara'dayız, bu kesin ve nettir. Sadece içeriğini ve detaylarını oluşturmaya çalışıyoruz. Katılabilecek arkadaşlarımız programlarını şimdiden yapabilirlerse seviniriz.
Arkadaşlar 11 Temmuz Pazar günü Ankara'dayız, bu kesin ve nettir. Sadece içeriğini ve detaylarını oluşturmaya çalışıyoruz. Katılabilecek arkadaşlarımız programlarını şimdiden yapabilirlerse seviniriz.
Nihayet festival yoğunluğunu kısmen de olsa atlatabildik, festival bitse de bürokrasisi bitmiyor Uzun süredir planladığımız Anıtkabir'de yapılacak tören için gerekli izinler alındı. Pazar günü saat 13:30'da Anıtkabir otoparkında buluşarak 14:00'de tören alanında yerimizi alıyoruz. Ayrıca Cumartesi günü Kırşehir'in Mucur ilçesinde yapılacak Seyfe Gölü Su Şenliklerine de katılıyoruz. Zamanı olanları her iki etkinliğimize de bekliyoruz. Detaylar için Zerrin hanımla (05326417532) iletişime geçebilirsiniz. Konu hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz;