Şehitlerimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,920

AYDURAN

Zirve
Yer
İstanbul / Maltepe
Çok sevdiğimiz dostumuz Behiç Bülent Dağdeviren'in akrabası Uzman Çavuş Ragıp As Hakkari'de ki patlamada şehit olmuştur...Arkadaşımıza ve yakınlarına sabır diliyorum...Allah rahmet eylesin...

Ynt: Şehitlerimiz

dostlar sağolun. Acı olanı burada sadece telefon trafiği ile yetinmek çaresizliğe boyun bükmek. düğümlenen sözcükleri söyleyememek. :'(

Bülent abi başınız sağolsun. ALLAH rahmet eylesin.
ALLAH Geride kalanlara sabır nasip eylesin inşallah.

bület başınız sağolsun alalh rahmet eylesin.geride kalanlara sabır eylesin haberi duyunca üzüldüm(

Bülent,başın sağolsun.Allah sana ve yakınlarına sabırlar versin.Vatan uğruna şehit olmuş.Şehidimizin mekanı cennet olacaktır.
Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez!

Bülent Abi

Başımız sağolsun. Bilesiniz ki o cennte, o kalbimizde.

Sağolun dostlar uçak ayarlanamamış. geç gelmiş. Akşamı İzmirde morgta geçirecek.Helikopterle yarın bizim oraya getirilecek ve defnedilecekmiş.Hakkari'de şehit düşen Uzman çavuş Ragıp As zaten haberlerde bahsi geçiyor. Geçtikçe......

Bülent Bey hepimizin başı sağolsun , acınızı çok derinden hissetim, Ailesine allah sabır versin.

Bülent başın sağolsun, başımız sağolsun. Şehidimizin ailesine sabırlar diliyorum.

Başın sağolsun Behiç, Allah öncelikle anne ve babasına sonra tüm yakınlarına sabır versin...

SON KONULAR - FORUM