Bu motor hacminde bir araç için bu değerler sudan ucuz tabiri caizse.mevsim koşulları tüketime çok etki ediyor. 2 çekerde kullanınca şu anda ortlamam benim 14 litreye çıktı. yazın 11 civarı oluyor.
mevsim koşulları tüketime çok etki ediyor. 2 çekerde kullanınca şu anda ortlamam benim 14 litreye çıktı. yazın 11 civarı oluyor.
LPG ile öyle. sürekli uzun yol sayılır benimkisi. %30 şehir içi %70 sabit hız.Bu motor hacminde bir araç için bu değerler sudan ucuz tabiri caizse.
2004 KJ 3.7
lastikleriniz orijinal ölçüden büyükse ve DRB ünitesi ile gösterge paneli kalibre edilmemişse tüketim değeriniz yol bilgisayarında %10 15 fazla çıkar ayrıca lastik çapı büyük olduğu için gittiğiniz hız da olandan düşük görünür bilginiz olsun. tabiki gittiğiniz yol da kısa okunur. aynı şeyin tersini ben kışlık lastiklerde yaşadım. ortalama tüketim olması gerekenden düşük çıkıyordu pompa ile kıyaslanınca. bende gidip DRB ile kalibrasyon yaptım kendim. bana müsade ediyorlar tanıdığım için serviste. tekerlek çapını dönüş sayısı/mil cinsindne giriyorsunuz sonra GPS ile kontrol diyorsunuz. ortalama 12litre gibi çıkarken şimdi gerçek pompa değerindeki gibi 14 14.5 çıkıyor. orijinal ölçülü 235 lasitkleri takınca göstergedeki sürad düşük kalacak ancak araç taha hızlı gidiyor olacak sizdeki gibi. ( bu yazdıklarım kışlık LPG karışımı ve soğuk hava için geçerli değerler tabi - yazın daha az yakar ki önce yazdığım gibi uzun yol sabit hızda 11 litre yakıyorum pompa hesabı ile. lastikler Lassa Competus)o zaman benim araçta sıkıntı var heralde iki çekerde yol bilgisayarında 20 lt altı pek görmedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
lastikleriniz orijinal ölçüden büyükse ve DRB ünitesi ile gösterge paneli kalibre edilmemişse tüketim değeriniz yol bilgisayarında %10 15 fazla çıkar ayrıca lastik çapı büyük olduğu için gittiğiniz hız da olandan düşük görünür bilginiz olsun. tabiki gittiğiniz yol da kısa okunur. aynı şeyin tersini ben kışlık lastiklerde yaşadım. ortalama tüketim olması gerekenden düşük çıkıyordu pompa ile kıyaslanınca. bende gidip DRB ile kalibrasyon yaptım kendim. bana müsade ediyorlar tanıdığım için serviste. tekerlek çapını dönüş sayısı/mil cinsindne giriyorsunuz sonra GPS ile kontrol diyorsunuz. ortalama 12litre gibi çıkarken şimdi gerçek pompa değerindeki gibi 14 14.5 çıkıyor. orijinal ölçülü 235 lasitkleri takınca göstergedeki sürad düşük kalacak ancak araç taha hızlı gidiyor olacak sizdeki gibi. ( bu yazdıklarım kışlık LPG karışımı ve soğuk hava için geçerli değerler tabi - yazın daha az yakar ki önce yazdığım gibi uzun yol sabit hızda 11 litre yakıyorum pompa hesabı ile. lastikler Lassa Competus)