Arkadaşlar benim bir tane jeep willy aracım var, araçta gayzer 4 ileri şanzıman var, şanzımanda sorun var, 2.vitese alırken gızık bir ses çıkarıyor, sorun ara dişli olan senkromeç dişlisi değişmesi gerek ve ben bu dişliyi bir türlü bulamıyorum, bana yardım edermisiniz
Arkadaşlar benim bir tane jeep willy aracım var, araçta gayzer 4 ileri şanzıman var, şanzımanda sorun var, 2.vitese alırken gızık bir ses çıkarıyor, sorun ara dişli olan senkromeç dişlisi değişmesi gerek ve ben bu dişliyi bir türlü bulamıyorum, bana yardım edermisiniz
bulunması çok zor birşey değil, hangi şehirde olduğunuzu belirtirseniz arkadaşlar ona göre yardımcı olacaktır,,, Adana veya Osmaniyede iseniz ben yardımcı olurum,,,...
mrb ustam kaiser hangi arçtan çıkma bende 64 cj 3 b var ona olurmu. hangi şehirdesin? fiyat ne istiyorsunuz
[/quote
kesin olur ,prizdireği kaynatıp volant muhafazısı ile araya flanş gerekir sanırım. ben Gaz69 aracımda mercedes 240 dizel arkasında kullanıyordum. Fiyat Dana 20 ile beraber 1100 TL diye düşünmüştük.