Sentetik Vinç Halatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,348

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
Bir arkadaşımdan gelen maili aynen iletiyorum...

Artik viclerinizde kullandiginiz celik halatlarin elinizi kesmesinden,
agirlik yapmasinden ve toplarken sorun yasamakdan kurtulmak mi istiyorsunuz.
Size sunacak senetetik halat altarnetifimiz var.
9500 lb kapasitede (warn 9500 vincde kullanilan dan daha fazla kapasitede)
Amerikan mali 100 feet uzunlugunda sentetik halat ithal ediyoruz.
Mavi renkde. Fiyati 500 ytl
Ilgilenenler icin: 216 471 02 86

Etiketler

Ynt: Sentetik Vinç Halatı

sabri' Alıntı:
sevgili mustafa,
halatları senmi satıyorsun?!:smiley:)

Hayır Sabricim. Başlıkta da belirttiğim gibi, bir arkadaştan (Barbaros'un babası Sinan abimizden)
gelen mesajı "aynen" iletiyorum.

Mustafa abi..benim çelik halat bozulur bozulmaz sentetik halata çeviricem..Hem sıkışmaz hem elimizi delmez.. :smiley:

Bana da en uygunu, bu sentetik halatlar gibi geliyor...
Geçen gün konuştum Sinan'la. Elindeki halatlar bitmiş ama tekrar getiricim dedi.

6 aralıkta fazla dua ettim galiba( 2 mesaj yukrıda)...çelik halatım koptu..Sentetik halat aldım..
Kullanışlı olduğu bir gerçek..İnşallah sağlamlığı ve dayanıklılığıda öyledir...

Selamlar. Ürün hakkında bilgi verirmisiniz ?
http://www.hepsiantep.com/catinfo.asp?cid=2 hepsiantep.com sitesindekilerle karşılaştırmak istiyorum.

Değerli arkadaşlar, Çift kat örgülü bu halatlar fazlasıyla işinizi görecektir. http://www.hepsiantep.com/catinfo.asp?slmt=1&mrk=&cid=61
Bunun yanında polyester olanlar da bulunmakta http://www.hepsiantep.com/catinfo.asp?cid=39

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.