Arkadaşlar eşimin annanesinde bir sağlık sorunu vardı ,bu yüzden belli bir süre hafta sonları İstanbul da olmam gerekiyor du,daha önce belirtmiştim 2 hafta sonu istanbul da olacağımı ,ama biz daha iyi sonuçlar olacağını düşünüyorduk olmadı
Oğuz hocam doğru anlamışsın. Şuan öyle bir durum yok ama annanenin ameliyatından çıkan sonuç (tümör) bizim istediğimiz gibi çıkmadı ama herkesin ilgisine çok teşekkür ederim,arka arkaya operasyonlar olacak bu yüzden zor bir süreçten geçeceğiz.Umarım bu kullandığınız temennileri çooook sonra duyarım.
Acil şifalar dilerim.
Umarım yanlış gelen başsağlığı iletileri anneanneninizin ömrüne ömür ekler, sağlıklı ve sıhhatli.
Tekrar geçmiş olsun.
Selamlar,,,
Herkese çok teşekkürler.Hemen konuyu değiştireyim,
Sevgili taiga karavandan vazgeçtin ama bu ambulanstan çıkma landrover lar sana uygun değilmi,bana onlar çok uygun gibi gelmiştir herzaman,Ahmet(yasiko) nun aracını gördüm ve hala aynısını düşünüyorum.
Sevgili taiga karavandan vazgeçtin ama bu ambulanstan çıkma landrover lar sana uygun değilmi,bana onlar çok uygun gibi gelmiştir herzaman,Ahmet(yasiko) nun aracını gördüm ve hala aynısını düşünüyorum.
Gezenbilir in sayfalarında gördüğüm kadarıyla ortalama km 0,50 tl lpg li olarak tabi değişkenliği çok fazla olan bir konu,yine o sayfalarda km 0,30 tl civarına çekme çalışmaları vardı.Levent G. nin bir sözü Maltepe toplantısında aklımda kaldı hobi aracı olmaya aday araçlar yani dizel olmazsa zor deniyor.Gezenbilirdeki arkadaşlar km de 0,30 e düşürdülermi bilmiyorum araştırmak gerekiyor.