Bursaspor bileğinin hakkıyla, sezon içinde 3 büyüğüde yenerek kazandığı şampiyonluk ana sütü gibi helal olsun. Bir BJK lı olarak Bursa yı tebrik ediyorum...
Kesinlikle tutmadığı takımın fenerbahçe olduğunu bilen bir Trabzon sempatizanı olarak(oda 3 büyüklere rakip olan tek spor takımı olduğundan)Beşiktaşı,Trabzonu,Bursayı,anonsçu arkadaşı,pazargünü daha maç oynanmadan kendini şampiyon eden fenerlileri,sahada şampiyon olduğunu zannedip timsah yürüyüşü yapan arkadaşları,poposu ile topu istop edip karşı takımla dalga geçen kaleci volkanı canı gönülden tebrik ederim.
Şu badana yapmayı hiç sevmiyorum, hele tavan boyamayı hiç, sıvada yaptım, alçıda çekdim, delikde deldim, bir ton extra uğraşı, bütününü yanyana koysam bir karavanı toplardım vallahi..İşin ucu biraz duygusal olmasaydı, elimi sürmezdim..
Bu sene karavanım yok enverdede, çekme karavanımıda, arabamıda sattım, kısmet olursa bir 12m3 peşindeyim, aleti bulupda alabilirsek, bütün yaz uğraşmakla gececek, tatil seneye..
(''Bu sene karavanım yok enverdede, çekme karavanımıda, arabamıda sattım, kısmet olursa bir 12m3 peşindeyim, aleti bulupda alabilirsek, bütün yaz uğraşmakla gececek, tatil seneye..'')
Ercova yaylası gezisini kastederek yazmıştım.sizin izlediğiniz yolu bende takip ediyorum şu sıralar çekme karavanım satış işi pazarlık aşamasında,aracı da peşinden diyorum ve yıl itibarı ile 12 m3 yerine uzun şasi 15m3 düşünüyorum 2012 ye ancak yetiştiririm düşüncesindeyim. hayırlısı.
Ercova ve benzer geziler, yemeğin tuzu biberi....
Artık tek araç kullanmayı düşündüğüm için, istanbulda 15m3 ile dolaşmak zor olabilir, 12m3 bana daha ideal geliyor, duygusal yöndende tabi....
şu sıralar çekme karavanım satış işi pazarlık aşamasında,aracı da peşinden diyorum ve yıl itibarı ile 12 m3 yerine uzun şasi 15m3 düşünüyorum 2012 ye ancak yetiştiririm düşüncesindeyim. hayırlısı.
Hadi hayırlısı Enver abi sizde bizim kervana katılanlardan olacaksınız ;D 12m3 çok gördük birde 15m3 üzerinde çalışırız,yaşasın yeni beyin fırtınaları yolda desenize.
BURSASPOR un şampiyonluğunu ve destekçisi taraftarını tüm sevenlerinii kutluyor;avrupa kupasında BAŞARILAR diliyorum.TÜRKİYE spor camiasına hayırlı olsun.Tüm taraftarların da centilmence bu şampiyonluğu kardeşçe kutlamaları gerektiğine inanıyorum.Doğasever ve sporcularda sağlıklı ve MUTLU olsunlar.SEVGİ ve SAYGILAR.